Voiko naiselle antaa turvallisesti suuseksiä?

  • Viestiketjun aloittaja Herra69
  • Ensimmäinen viesti
Herra69
Voiko naiselle antaa turvallisesti suuseksiä?

Ainakin jotkut sukupuolitaudit voivat kai tarttua myös suuseksissä. Miehelle suuseksiä antaessa kondomi suojaa myös sukupuolitaudeilta, mutta voiko naiselle antaa turvallisesti suuseksiä, ellei ole aivan varma siitä, että hänellä ei ole tauteja? Muistan epämääräisesti lukeneeni naisten kondomista, mutta onko sellaisia olemassa, suojaavatko ne taudeilta ja sopivatko suuseksiin?

Jos siis lipittää vaikka 69:ssä antaumuksella niin mitkä taudit tarttuvat herkimmin, ja onko niiden tarttuminen kuinka todennäköistä?
 
"Elmu"
Niin, onneksi kysymys olikin naiselle annettavasta suuseksissä, kun miehellä oli suojana kondomi. Vai onko niissä nykyään tullut myös suuta suojaava vaihtoehto?

Kaipa niille alushousuille on liian vähän kysyntää. Jos naisen alapää näyttää punoittavat ja kukkivan niin mies sanoo et hyi helvetti ja jos taas miehen alapää näyttää enemmän punaiselta kukalta niin nainen ajattelee et en ny viitti kieltäytyykkään ettei kukaan ala puhuin et olisin pihtari.

Kyllähän gigolot osaa suojautua ja toimittaa asiansa vaikka vastapuoli vähän kukkiskin. Ne pikkarit pitäis sit taas riisua, vaikka kertakäyttösen vois repiä.
 

Yhteistyössä