salaattia ruualle?

  • Viestiketjun aloittaja "maikki"
  • Ensimmäinen viesti
Coleslawin tapainen! Eli raasta porkkanaa ja kaalia, sit vähän nuiji niitä littaan vaikka muusinuijalla ja tee kastike jogurtista tai kermaviilistä. Suolaa, tilkka etikkaa, sokeria ja mustaapippuria sekaan ja se on siinä.
 
V.ieras
Käytän hedelmiä aika monipuolisesti salaatteihin.
Salaatti nyt voi olla ihan mitä vaan, kiinankaalia en kyllä koskaan käytä.
Salaattifenkolia kannattaa koittaa. Retiisit rouskuu kivasti salaatin joukossa. Myös erilaisia siemeniä löytyy salaatteihin.

Ja ihan perinteinen tomaatti-sipulisalaattikin on välillä hyvää.

Vain mielikuvitus on rajana =)
 
"vvvv"
Vihreää salaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa, viinirypäleitä, vesimelonia, oliiveja, juustoa - noista miksaamalla, pääruoan ruokaisuuden mukaan. Tavoitteena meillä on, että joka aterialla on tarjolla joko salaattia tai muuten vihanneksia (esim. keiton kanssa kurkkusuikaleita, tomaattilohkoja, porkkanaa tms).
 
salaattia
1 ps (100g) jääsalaattia
1 (250g) kypsä avokado
1 (150g) Omena
1/2 rs (250g) miniluumutomaatteja
40 g parmesaania
1 rkl Neitsytoliiviöljyä
1/2 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
ripaus mustapippuria
 

Yhteistyössä