Jos sinulla oli vilkas taapero, niin kävitkö hänen kanssaan

  • Viestiketjun aloittaja jelpana
  • Ensimmäinen viesti
jelpana
perhekerhoissa ja / tai - kahviloissa?

Miten parhaiten sait tenavan olemaan suht' fiksusti kerhossa? Vai oliko koko kerho sitä, että juoksentelit taaperon perässä sinne sun tänne etkä pahemmin kerennyt kenenkään äidin kanssa keskustelemaan?
 
äitiini
Kyllä käyn vilkkaan taaperon ja vauvan kanssa leikkipuistossa jne. Käydään myös mm. kahviloissa, kaupungilla ja kaupoissa. Välillä menee paremmin, välillä huonommin. Olen ajatellut, että siinähän oppii. Jos oltaisiin aina kotona, ei osaisi senkään vertaa käyttäytyä. Mutta kyllä välillä saa hävetä silmät päästään, kuten tänään bussissa, kun pelleily oli ihan mahdotonta. Vannoin mielessäni jälleen kerran, että ei enää ikinä :)
 
"äity"
Mulla on ehtiväiset kaksoset ja ei niien kanssa istuttu taapero vaiheessa, pikku hiljaa oat rauhoittuneet tosin vieläkin ennättävät yhtä ja toista tehä....... en käyny perhekerhossa kun osasivat järjestää ohjelmaa kaikille toisille.Tosin niin ossaavat vieläkin ja aloittivat just koulun....
 
myöskin kaksosten äiti
[QUOTE="kaksosten mamma";30203489]Näin se meni meidän kaksostenkin taaperoaikaan. En tosin käynyt kerhossa, mutta kotonakin oli oltava silmät selässäkin. Nyt jo helppoa, kun leikkivät keskenään paljon.[/QUOTE]

Aivan sama juttu meidän kaksosilla. En ole voinut kuvitell meneväni mihinkään kerhoon, koska toisella on vielä kehitysviivettä ollut jonka vuoksi tosi haastavaa liikkua. Nyt kun ne alkaa olla kohta 3,5v niin pystyn menemään edes leikkipuistoon, mutta on sekin juoksua välillä.
 

Yhteistyössä