Onx teiän mielestä kaupois kiertely ulkoilua?

  • Viestiketjun aloittaja siis häh?!
  • Ensimmäinen viesti
siis häh?!
Käydään vauvan kaa joka päivä ostoskeskuksessa shoppailee ja kahvilla kavereitten kaa. Tai jos ei käydä ni kaveril kahvil ainaki. Perhetyön tekijä sanos et ei muka riitä. Et pitäs ihan ulkoilla. Siis sehän on ulkoilua! Siel on myös ravintoloita ja niistäki sanotaan et mennään ulos syömään. Ja ulkoilmassa ootetaan bussia ja kävellään pysäkille.
 
"haha"
Tää nyt on provo, mutta ulkoilu sanan tulkinta on samaa luokkaa kuin toisessa ketjussa, jossa puhuttiin huumekoirien merkkaamisesta ja aloittaja luuli sen tarkoittavan pissaamista :D
 
no joo
Ei kaupassa kiertely ole ulkoilua, mutta jos sinne bussipysäkille on matkaa niin tuleehan siinä ulkoilua. Ei se vauva vielä mitään ymmärrä, että ollaanko tässä nyt "oikeasti" ulkoilemassa vai matkalla jonnekin.

En oikein ymmärrä tätä neuvolan logiikkaa, että vauvan kanssa pitäisi käydä vaunuttelemassa se kaksi kertaa päivässä vähintään, 2h/kerta. Ainakin tätä mieltä meidän neuvolantäti oli aikoinaan, ei siis riittänyt jos vauva nukkuu parvekkeella eli sai sielläkin raitista ilmaa vaan vasta kun vaunut liikkuivat niin oli oikeaa ulkoilua tädin mielestä.. Ja ei ollut kyse siitäkään että olisi ajatellut minua koska minä tykkäsin käydä lenkkeilemässä sitten ilman vaunuja (sai hartioihin paremmin liikettä).
 

Yhteistyössä