Rv7+ verinen vuoto, syke löytyi toissapäivänä

  • Viestiketjun aloittaja Huoli
  • Ensimmäinen viesti
Huoli
Huolestuttaa todella paljon. Aikaisemmin viikolla oli vatsakipuja ja niukkaa veristä vuotoa, jonka jälkeen toissapäivänä kävin ar-ultrassa jossa kaikki oli hyvin. Syke ja alkio vastasi viikkoja. Diagnoosi oli uhkaava keskenmeno ja loppuviikko sairaslomalla. Nyt kuitenkin viimeyön taas kipuja, ei kovia mutta inhottavia vihlaisuja ja aamulla niukkaa veristä ja ruskeaa vuotoa. taas. Onko jollain kokemuksia tälläisestä? Miten raskaus päättyi? Tässä alan jo henkisesti valmistautumaan raskauden keskeytymiseen. :(
 
"tiina"
Noilla viikoilla oli minullakin veristä vuotoa sekä lähinnä selkäkipuja. Kerran lorahti enemmän verta ja sen jälkeen sitä ruskeaa tiputtelua. Raskaus päättyi hyvin ja pieni poika syntyi :)
 
"tintti"
Minulla tuli rv 5,6 ja 7 ajoittain runsastakin verivuotoa, välillä ruskeaa, välillä taas meni viikko ettei mitään, joskus myös menkkakipuja.. Varhaisultrassa rv 7 löytyi kuitenkin pieni alkio ja sydän pamppaili mallikkaasti. Vuodon syyksi löytyi hematooma kohdunsuulta. Nyt menossa rv 13. Vuodot on yllättävän yleisiä alkuraskaudesta! Toivottavasti myös sinun kohdalla vuodot on harmittomia, halusin vaan kertoa, ettei se aina automaattisesti tarkoita keskenmenoa..Tsemppiä!
 
just joo
varmasti keskenemnoon auttaa joku saikku. jos siellä alkiolla on paha kehityshäiriö, niin luuletko että lepäily auttaa? heh heh. kesken menee tai ei mene. se selivää viimeistään 8kk päästä.
 

Yhteistyössä