"Osa-aikatyö "1. luokkalaisen vanhempana?

  • Viestiketjun aloittaja "luru"
  • Ensimmäinen viesti
"luru"
Tai osittainen hoitovapaa.
Mikä sen virallinen nimi nyt onkaan.
Niin onko kellää kokemuksia et myöntyykö työnantaja siihen kuinka hyvin vai onko ollut jollain jotain ongelmia asian suhteen????
Mietityttää asia.
Luulen että mut vakinaistetaan kohta ja oon sitä nyt vuoden verran odottanut.
Ja meinasin asian heti ilmoittaa ja hiukan pelkään työnantajan vastausta.
Miesvaltanen ala ja ei oo tälläsiä tainnu kukaan koskaan pitää!
Kokemuksia?
 
"luru"
Niin siis.
Kirjoitin tuohon et odotan vakinaistamista ja saman tien aion esittää tämän pyynnön jos sen paikan siis saan, ennen sitä en aio kysyä.
Ja kun työnantajahan voi kieltäytyä johonikin "syyhyn "vedoten...jos aiheuttaa haittaa. Niin jos kellään olis kokemuksia vaikka sellasesta.
 
Viertas
[QUOTE="luru";30205398]Niin siis.
Kirjoitin tuohon et odotan vakinaistamista ja saman tien aion esittää tämän pyynnön jos sen paikan siis saan, ennen sitä en aio kysyä.
Ja kun työnantajahan voi kieltäytyä johonikin "syyhyn "vedoten...jos aiheuttaa haittaa. Niin jos kellään olis kokemuksia vaikka sellasesta.[/QUOTE]

Se kai pitää kuitenkin ilmoittaa pari kuukautta ennen jottei sitä heti voi aloittaa? Sen voi estää työnantaja silloin jos en jotenkin kohtuuttoman vaikea järjestää esim oot yksin kioskin pitäjä jossain korvessa ja se kioski on auki just se 7:45 mikä on sun työaika, jolloin työnantajan tarvis palkata sitä kahta lyhennystuntia varten pelkästään joku toinen työntekijä. Mut jos oot työpaikalla missä on useita henkilöitä niin niiden muiden persnahasta se vaan revitään.. Tai toiset saa pidempiä vuoroja.
 

Yhteistyössä