turkulaiset?

  • Viestiketjun aloittaja turisti turussa
  • Ensimmäinen viesti
turisti turussa
täman pitäs päästä sunnuntaina junalta saramäkeen ja saramäestä linja-autoasemalle,onko bussipysäkki lähellä? Ja paljon kertalippu maksaa? Sitten onko turun busseissa semmonen kyltti mikä näyttää mikä on seuraava pysäkki ?
 
Kertalippu on 3 euroa ja se lippu on voimassa kaksi tuntia. Juna-asemalta kannattaa kävellä bussi asemalle, ei oo pitkä matka, ja mennä "mäkkärin pysäkille" (tien toisella puolella, samalla puolella mäkkärin kanssa) ja ottaa bussi 15, se menee saramäkeen.

Joissain busseissa on tää pysäkkinäyttö, mut se toimii aika harvoin :D Kannattaa käyttää tätä reittihakua Brahe-reittiopas
kertoo mihin bussiin meet ja mihin aikaan + paljonko kävelyä. Lisäksi voit kattoo sieltä pysäkkilistan, kuinka mones se sun pysäkki on jos se taulu ei toimi.
 
vierass
http://www.foli.fi/

Tuonne pistät osoitteen mihin pitäisi päästä. Sunnuntaisin vuoroja kulkee jokapuolelle tavalllista harvempaan. Tuohon reittioppaaseen kannattaa laittaa reilusti vaihtoaikaa, muuten jättää monet bussinvaihdot kokonaan näyttämättä, tosin tuossa ollut sivujen mukaan jotain häikkääkin. Joskus on käynyt, että on ehdottanut kävelyä koko matkalle, kun ei ole löytänyt vaihtojen takia sopivaa yhteyttä ja reitit ovat muodostaneet kartalle vielä V:n mallisen reitin (lähes kaikki bussit käyvät kauppatorilla).
 
viera.s
Ai menet turistina tutustumaan Turun tärkeimpiin nähtävyyksiin, uuteen vankilaan ja ongelmajätelaitokseen?

Saramäessä asuu n. 0,2 % turkulaisista, joten eipä sinne matkusta juuri muut kuin vankilavierailijat ja nehän tulee usein kauempaakin. Saramäki on sitä paitsi ihan maaseutua, joten eiköhön siellä asuvilla ole autot. Mutta kyllä siellä nyt luulisi sen vankilan takia joku pysäkki sopivasti kohteen läheisyydessä olevan.
 

Yhteistyössä