Harkitsen itsemurhaa

  • Viestiketjun aloittaja oiijh
  • Ensimmäinen viesti
oiijh
Harkitsen itsemurhaa.
En jaksa enään uutisointia ebolasta, punkeista ja 3 maailmansodasta.

Mä sekoan.

Sain jehovantodistaja kasvatuksen ja erosin. Mua pelotellaan ja pelkäön itsekin jotra nyt alkaa harmagedon.
Lapset, mitä niille tapahtuu?

Miksi ne ei saaneet sodatonta lapsuutta?

Mua pelottaa.
 
"Helmi"
Jehovan todistajat on lahko niinkun varmaan itsekkin tiedät jo! Toivon jottet tee itsemurhaa ja hankkiudu ilman pelastusta kadotukseen. Tutustu rakastavaan TaivaanIskään ja Jeesukseen terveeltä pohjalta niin saat rauhan sydämeesi. On totta jotta lopun lähellä ihmiset sekoavat ja murehtuvat hengiltä, mutta älä sinä kuulu heihin. Olet Taivaalliselle isällä rakas ja tärkeä ja on aikasi ottaa todellinen armo ja rakkaus vastaan. Hae apua ja tukea jostain paikallisesta helluntai/vapaakirkko yms kristillisestä kodista. Anna Pyhänhengen parantaa sisimpäsi ja hoitaa lahkonkin aiheuttamat haavat. Rukoilen puolestasi jottet tee itsemurhaa ja jotta tulisit tuntemaan totuuden, totuuden joka tekee vapaaksi. Ole siunattu! Jeesus rakastaa sua ja se rakkaus murtaa pelon muurit! :)
 
Ei herranjumala mitä vastauksia. Tiukoissa uskonnollisissa lahkoissa kasvaneilla on selvästi kohonnut riski saada vinoutunut kasvatus. Oletko koskaan tutkinut uskonnon uhrien tuen sivuja tai muuta toimintaa? Et ole ainoa, joka on kärsinyt kasvatuksestaan ja vasta aikuisena tajuaa, miksi elämä on tuntunut niin hankalalta. Selvitä ainakin tuo asia ensin. Tsemppiä!
 
Kisketusnäuttö
Yöllä nukutaan, tai jos ei uni tule niin kuunnellaan vähän rauhallista musiikkia tai luetaan hetki kirjaa. Tai ajatellaan mukavia asioita, vaikka fantasianomaisiakin.

Yöllä ei rävelletä matkapuhelinta ja lueta sillä paska-uutisia, katsota pornoa, youtube-klippejä jne. Yöllä ei
myöskään kirjoitella sekavia viestejä netin keskustelupalstoille.
 
"Hmh"
Älä tee sitä. Oletko tosiaan tutustunut uskonnon uhrien toimintaan? Googleta. Tai entisten Jehovan todistajien? (veljesseura.org).
Usko Jeesukseen tekee vapaaksi eikä orjuuta, Jehovan todistajat eivät usko Jeesukseen Vapahtajana ja ainoana tienä Jumalan luo. Jehovan todistajille Jeesus on lähinnä esimerkillinen ihminen.
Ebola ei voisi Suomessa mitenkään levitä kuten Afrikassa. Punkkiriski pieni jos käyttää punkkialueella tarpeeksi peittäviä vaatteita ja tarkistaa ihonsa.
 

Yhteistyössä