Kertooko tämä jotain virolaisista naisista?

  • Viestiketjun aloittaja tonnikalakova
  • Ensimmäinen viesti
tonnikalakova
Vai voisi Suomessa käydä näin?

"Virolaislehti julkaisi perjantaina videon, jolla näkyy maan ensimmäisen naisen harha-askeleet Tallinnan yössä.
Kroonikan sivuilla julkaistulla videolla näkyy, kuinka Viron presidentin Toomas Ilveksen vaimo Evelin Ilves suutelee nuorempaa miestä.

Lehden mukaan kohtaaminen tapahtui noin kaksi viikkoa sitten kahvila Komeetissa Tallinnassa.

Presidentinkanslia ja Toomas Ilves eivät kommentoineet kohua perjantaina.

Evelin Ilves sen sijaan päivitti anteeksipyyntönsä Facebook-sivulleen.

- Käyn tällä hetkellä läpi vaikeita aikoja. Pyydän anteeksi siltä, jota olen loukannut, hän viestitti."

Vieraan miehen kanssa vehdannut Viron presidentin vaimo katuu tekoaan - Ulkomaan uutiset - Ilta-Sanomat
 
yleistys
Siis etteikö Suomessa joku nainen voisi suudella nuoremman miehen kanssa? Vai etteikö korkeassa asemassa olevan suomalaisen miehen suomalainen vaimo voisi tehdä tuollaista temppua?
 
"minna"
Miten voi yleistää yhden ihmisen tekemiset kaikkiin virolaisiin. Yleistäminen on niin outoa. Tuskin tuo kertoo muusta kun siitä ihmisestä itsestään.
Ja pakko sanoa, että ihmetelläänkö vielä mistä lapset saavat esimerkin kiusata. En käsitä että aikuinen ihminen oikein jemmaa kuvan itselleen, että saa näpäyttää. Kertoo susta aika paljon. Ja miksi ihminen ei saisi pitää itseään kauniina.
 
tonnikalakova
"Nyt Eesti Ekspress -lehti uutisoi, että rouva on käyttänyt 70 000 euroa valtion varoja edustuskuluihin. Lehden mukaan rahoja on kulunut huomattavan paljon vaatteisiin, koruihin ja kenkiin. Summa on kertynyt vuodesta 2006 alkaen seitsemän vuoden aikana, joina hänen miehensä Toomas Hendrik Ilves on ollut Viron presidentti.

Lehden mukaan Viron ensimmäisen naisen garderoobiin kuluneen kahisevan määrä käy ilmi Viron presidentin kanslian talousarviosta. Presidentin puoliso on sen mukaan oikeutettu edustuskuluihin, jotka ovat enintään 30 prosenttia presidentin palkasta. Kanslia ei näe rouvan kuluissa mitään väärää.

Lehti ihmettelee tätä suuresti ja vertaa Evelin Ilvesta Suomen presidentin Sauli Niinistön puolisoon Jenni Haukioon, joka "tekee töitä ja ostaa itse mekkonsa"."

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288728840230.html
 

Yhteistyössä