Kannattaako ottaa yhteyttä?

  • Viestiketjun aloittaja kavereiden kesken
  • Ensimmäinen viesti
kavereiden kesken
Oltiin friends with bebnefit tyylillä ja sitten kävikin niin että toinen olisi halunnut enemmän. Uutta panokaveria tuskin löytyy tai ainakaan yhtä hyvää ja sellaista jonka kanssa voi olla täysin oma itsensä. Ottaako siis yhteyttä?
 
kavereiden kesken
eiks se oo että benefits :D no ota toki yhteyttä, jos vaikka itsekin huomaat kohta haluavasi enemmän kunnes jo hääkellot kalkkaa :)))
No tuli näppisvirhe,kai te sen tajuutte. No nyt vaan on niin että minä olisin tahtonut enemmän että tuskin kellot kalkattaa. Olen kyllä miettinyt tämän ja haluaisin kokeilla mitkä fiilikset nyt kun ei olla reiluun pariin kuukauteen nähty niissä merkeissä.
 
"tinkeli"
Ota yhteyttä, niin et jää jossittelemaan. Mut omalla vastuulla sitten, kuvittelisin että tuollainen touhu alkaa mennä siinä vaiheessa mönkään, kun vain toisella tulee tunteet mukaan. Tietääkö toinen osapuoli sun tunteista?
 
kavereiden kesken
[QUOTE="tinkeli";30206595]Ota yhteyttä, niin et jää jossittelemaan. Mut omalla vastuulla sitten, kuvittelisin että tuollainen touhu alkaa mennä siinä vaiheessa mönkään, kun vain toisella tulee tunteet mukaan. Tietääkö toinen osapuoli sun tunteista?[/QUOTE]

Tietää. Hänellä myös tunteita mutta eritavalla.
 

Yhteistyössä