Sukulaisnainen 22v ja kohta 3 pienen lapsen äiti.

  • Viestiketjun aloittaja "huh"
  • Ensimmäinen viesti
"Hmh"
Mitä pahaa siinä on? Jos haluaa lapsia, helpompi hoitaakin ne nuorena. Opiskeluakin ehtii jatkaa vielä monet kerrat. Useimmat ovat myös tuossa iässä seikkailunsa ja juhlimisensa kokeneet. (Ne joita sellaiset ylipäätään kiinnostava). Tiedän pari nuorta äitiä ja ihan hyvin ovat lapsensa saaneet hoidettua ja muunkin elämän.
Oma äitini sai nuoremman lapsensa 20-vuotiaana 1950-luvun alussa, tuskinpa silloin kukaan ihmetteli tai epäili ettei olisi kykenevä vanhemmuuteen. Eikä ollut aihettakaan epäillä.
 
kerronpavaan
Tässä syitä miksi lapset kannattaa tehdä nuorena:
-jaksaa paremmin hoitaa lapset
-tulee yhteiskunnalle halvemmaksi, kun vanhempainpvraha maksetaan miniminä
-töihin helpompi päästä kun on lapset tehtynä
-jää puolison kanssa vielä PALJON aikaa olla yhdessä, kun lapset on muuttaneet kotoa
-saa aikaisin lapsenlapsia, jolloin ehtii hoitaa niitäkin
JNE.
 
"minna"
Mitä Se sua haittaa. Mulla on neljä tehty nuorella iällä. Nyt nuorin 4v. Elämä erittäin mukavaa, parisuhde kukoistaa. Keskityppä siihen omaan elämään ja annan muiden tehdä omalla tavalla asiat.
 
näin ajattelen
No on tuossa aloituksessa paljon tottakin. Moni noin nuori ei ole kovinkaan kypsä vielä äidiksi / isäksi. Itse en olisi voinut kuvitella olevani kovinkaan hyvä äiti vielä parikymppisenä, vaikka lapsia jo silloin toki halusin. Nyt 30-vuotiaana on sellainen olo, että on henkisesti tarpeeksi kykyjä vanhemmuuteen. Toisaalta, ei niitä kykyjä ole kaikilla vielä nelikymppisenäkään eli tapauskohtaista se on. Myös se on aika arveluttavaa, että olisi hyvä juttu että saa vanhempainpäivärahan miniminä kun on nuori. Kyllä talouden tietty vakaus luo lapsille turvaa, ja myös helpottaa muutekin rankkaa pikkulapsiarkea.
 
"mama"
Mitä ihmeen väliä sillä sinulle on? Jos on vain hyvä äiti lapsilleen, niin mitä väliä sillä on, kuinka monta lasta on ja missä iässä? En ymmärrä, että miten nykyään niin ihmetellään nuoria äitejä. Ei se vanhempi ikä tarkoita sitä, että olisi parempi äiti tai hoitaisi lapset paremmin.
 

Yhteistyössä