G: Julkkis, jonka tunnet kouluajoilta, millainen hän oli?

  • Viestiketjun aloittaja Sanniina.
  • Ensimmäinen viesti
Sanniina.
Aivan sama, tunsitko ala vai ylä-asteella vai kenties amiksessa tai lukiossa, saa mainita jos haluaa. :)

Itsestäni sen verran, että valitettavasti ei ole sattunut ketään julkkista kohdalle, kenen kanssa olisin sattunut samassa koulussa joskus olemaan...
 
"Möhkö"
Sara Sieppi oli luokkakaveri.
Ihan mukava tyyppi, mutta tosi tylsä ja eli vain muiden hyväksynnästä ja huomiosta.
Sellainen "pikkusievä" ja vähän gold diggerin vikaa.
 
"Jaanis"
Pete Lattu ja Lenni-Kalle Taipale oli samaan aikaan lukiossa. Toinen eårinnakkaisluokalla, toinen samalla. Ihan ok molemmat, Pete taviskiva ja LK hhoukan hörhö jo silloin.
 
....
Pumpasen Viivi oli vierekkäisellä luokalla yläkoulussa, aina oli hällä porukkaa ympärillä, paljon kavereita jne. ja silti itki lehtiin olleensa koulukiusattu yläkoulussa -.-
 
Samalla luokalla erään kirjailijan ja erään näyttelijän kanssa. Kirjailija julkisuudessa samanmoinen kuin nuorenakin oli. Näyttelijä on valinnut hyvin pidättyväisen linjan julkisuuden kanssa. Oikeassa elämässä on ihana, lämmin ja huumorintajuinen.

Sit naapurina on ollut vanhempi näyttelijä. Näyttelee upeasti mitä vaan, oikeassa elämässä todellakin vanhan ajan herrasmies.

Ystävän mies on myös näyttelijä, lapsen harrastukseen liittyy muutamakin näyttelijä.. Pk-seudulla asustellessa näitä väkisinkin "pyörii jaloissa" :D
 
Etelän pelle
[QUOTE="assi";30207020]Janne Niinimaa, itellä jäänyt kuva leuhkasta tyypistä, joka tiesi, mitä osaa ja käyttäytyi Amerikassa käynnin jälkeen kylillä kui joku maailman valtias.[/QUOTE]

No osaaan se. Suomessa ei saa näyttää osaamistaan tai tyytyväisyyttään ilman että heti kateelliset dissaa.
Ja tiedän tyypin myös, mukava häiskä.
 
jaa niinkös se jumala toimiikin, että antaa pahaa tapahtua ihmisille, jotka sitä pilkkaa? lueppa vähä paremmin raamattus, ettei tartte tollasia keskiaikasia ratkasumalleja väsätä :D nimimerkillä 9vuotta uskossa ja ahdistuksessa ja siitä elämästä onnellisesti eroon päässyt. [QUOTE="Vai niin";30206952]Minä "nään", että sinulle käy jotain ikävää. Johtuukohan se siitä, että pilkkaat Jumalaa/Jeesusta?

Kenenkään ei tarvitse uskoa yhtään mihinkään, mutta kaunis käytös niitä kohtaan jotka uskovat ei olisi pahaksi.[/QUOTE]
 
harmaa...
Yläasteella oli samalla luokalla eräs nykyinen naispuolinen juontaja. Oli hyvin mukava ja tällainen täydellisyyden tavoittelija ja täyden 10 oppilas joka tiesi myös mitä tahtoi eli hyvin määrätietoinen ja taisi se sitten sillä 10-luokalla korottaa kaikki numeronsa kymppiin jotta pääsi sinne jonne halusi. .
Yläasteella oli samassa koulussa muutamia nykyisiä nimekkäitä näyttelijöitä. Vekkuleita olivat silloin sen mitä tiesin.
Opettajana meillä oli yläasteella joitakin vuosia sitten julkisuudessa paljonkin ollut mies. Aivan kusipää ukko oli ja punaista näin kun ilmeistyi julkisuuteen ja teki mieli kysellä siitä vähän yläasteen käytöksestään. Nyt oli olevinaan niin mahtavaa ja lempeää miestä. Ehkä olin liian ujo ja ärsytti häntä.
 

Yhteistyössä