Miten saatte harrastettua seksiä jos lapsia kotona?

  • Viestiketjun aloittaja "Eveliina"
  • Ensimmäinen viesti
"Eveliina"
3 päivää sitten viimeksi harrastettu seksiä kun lapsi oli päiväkodissa ja mies lähti työmatkalle silloin. Palasi tänä aamuna ja koko päivän ollut aivan todella kova panetus kummallakin. Käytettiin 6v. poikaa jo puistossa ja laitettiin lastenohjelmat päälle kun ajateltiin livahtaa miehen kanssa makkariin hetkeksi. Ei tule mitään. Aiemmin sujunut hyvin mutta nyt viime aikoina poika ei meinaa viihtyä hetkeäkään yksin ja vaikka ohjelma pyörii tv:ssä niin käy ikään kuin tarkistamassa makkarissa että ettehän nuku ja tulee ajelemaan autoillaan sängyn reunaan.. Menee hetkeksi takaisin tv-huoneeseen mutta tulee hetken päästä takaisin. Eihän sitä nyt kehtaa peiton alle mennä touhuilemaan jos sattuu kysymään et mitä teette siellä kun tulee seur. kerran makkariin..
Miten muilla?
Nyt tekis niin kovasti mieli mutta kaippa se on odotettava iltaan että lapsi nukahtaa..
 
"M33"
[QUOTE="Eveliina";30206948]Miten muilla?[/QUOTE]
Emme ole hankkineet lapsia, joten voimme harrastaa seksiä mielemme mukaan. Olisi kamalaa joutua hiippailemaan ja varomaan omassa kodissaan, kun haluaa seksiä. Tilannehan ei välttämättä parane lapsen kasvaessa, sillä monet teinit eivät tahdo mennä koskaan nukkumaan, ja itsekin saattaisi haluta nukkua viikonloppuaamuisin unta.

Saunassa paneminen lienee aika tavallinen hätäkeino.
 
  • Tykkää
Reactions: Tepadj
Katianna
No eipä tuohon kauheasti keinoja ole, jollei viihdy yksinään. Kylppäriin, ja suihku päälle ja ovi lukkoon? Meillä tenavat leikkivät pihalla, jolloin ehtii joskus, usein odotetaan iltaan, välillä viedään mummolle ja "lähdetään kauppaan" jne.
 
"Eveliina"
[QUOTE="M33";30206961]Emme ole hankkineet lapsia, joten voimme harrastaa seksiä mielemme mukaan. Olisi kamalaa joutua hiippailemaan ja varomaan omassa kodissaan, kun haluaa seksiä. Tilannehan ei välttämättä parane lapsen kasvaessa, sillä monet teinit eivät tahdo mennä koskaan nukkumaan, ja itsekin saattaisi haluta nukkua viikonloppuaamuisin unta.

Saunassa paneminen lienee aika tavallinen hätäkeino.[/QUOTE]

Poika tulee jopa suihkuun ovelle katsomaan jos olemme miehen kanssa yhdessä suihkussa, koetettu on. Jos nyt mentäisiin saunaan rakastelemaan ja laitettaisiin ovi lukkoon niin koluttais siinä oven takana hetken päästä..
 
"vaemo"
Lapset menee nukkumaan 20.30 ja me miehen kanssa puolilta öin. Hyvin jää siis aikaa. Silloin, kun olivat ihan pieniä, niin viikonloppuisin hyödynnettiin päiväuniaikaa. Kun tein vuorotyötä ja olin iltaisin pois, niin mies kävi joskus ruokatunnilla kotona. Muksut olivat hoidossa. Aina on ollut aikaa toisillemme.
 
"Eveliina"
Mitä varten se lapsi viimeks oli päiväkodissa, sitä varten että saatte nu...ia? Ja heti pitäis taas saada lapsi pois nurkista? On siinä vanhemmat!
Lapsi on viikolla päiväkodissa, esikoulussa koska me vanhemmat olemme töissä. Eihän 6v. voi itse kotona olla vai mitä? ;)

Enkä ole pois kotoa laittamassa vaan kyse on pienestä aikuisten omasta hetkestä kun emme ole muutamaan päivään päässet sänkyyn ja alkoi spontaanisti tekemään mieli. Mieletön panetus siis :)
 
"vihreä"
Kaapista herkkuja, elokuva pyörimään ja sopimus- äiti ja isä menee nukkumaan vähäksi aikaa, ethän häirtise sillä aikaa saat suklaata/rusinoita/popcornia. Toimii.
 
"Eveliina"
Sain juuri elämäni huikeinta seksiä, muutaman päivän himot palkittiin :p
Mies haki kaupasta jäätelöä, sipsiä ja lapsen lempparimehua ja istutettiin tv:n eteen leffan kanssa. Sai herkutella ja sanoimme että iskä menee makkariin hieromaan äidin kipeitä hartioita ja nyt ei saa häiritä. Siellä istuu vieläkin kuin tatti :D
 
endis
[QUOTE="Eveliina";30207050]Sain juuri elämäni huikeinta seksiä, muutaman päivän himot palkittiin :p
Mies haki kaupasta jäätelöä, sipsiä ja lapsen lempparimehua ja istutettiin tv:n eteen leffan kanssa. Sai herkutella ja sanoimme että iskä menee makkariin hieromaan äidin kipeitä hartioita ja nyt ei saa häiritä. Siellä istuu vieläkin kuin tatti :D[/QUOTE]

Aika hyvin kun kaikki meni tunnin sisään :)
 
Mulviiraa
[QUOTE="Eveliina";30206982]Nukkuu joo mutta nyt on sellainen panetus että pitäis saada heti :D[/QUOTE]

Meillä oli aikoinaan tapana lähettää lapset ostamaan jäätelöä kilometrin päästä. Siinä ehti saada ihanat pikaiset...
 
Mulviiraa
[QUOTE="Eveliina";30207050]Sain juuri elämäni huikeinta seksiä, muutaman päivän himot palkittiin :p
Mies haki kaupasta jäätelöä, sipsiä ja lapsen lempparimehua ja istutettiin tv:n eteen leffan kanssa. Sai herkutella ja sanoimme että iskä menee makkariin hieromaan äidin kipeitä hartioita ja nyt ei saa häiritä. Siellä istuu vieläkin kuin tatti :D[/QUOTE]

Mieskö?
 
"hmm"
En ymmärrä näitä vanhempia, joiden on "pakko saada heti" tai niitä, jotka muutenkin harrastaa lasten ollessa hereillä, vähän voisi lapsiakin ajatella. Iltaan voi hyvin odottaa ja sillon vasta se kiihkeää onkin, kun on koko päivän odottanut.

Toisille se oma napa on tärkein, lapsista viis.
 
Mulviiraa
[QUOTE="hmm";30207256]En ymmärrä näitä vanhempia, joiden on "pakko saada heti" tai niitä, jotka muutenkin harrastaa lasten ollessa hereillä, vähän voisi lapsiakin ajatella. Iltaan voi hyvin odottaa ja sillon vasta se kiihkeää onkin, kun on koko päivän odottanut.

Toisille se oma napa on tärkein, lapsista viis.[/QUOTE]

Ei haluja pysty siirtämään tahdon voimalla. Varsinkin naisella ne joko on tai ei. Monasti illalla jo väsyttää ja muut asiat mielessä.
 
"M33"
[QUOTE="Eveliina";30206967]Poika tulee jopa suihkuun ovelle katsomaan jos olemme miehen kanssa yhdessä suihkussa, koetettu on. Jos nyt mentäisiin saunaan rakastelemaan ja laitettaisiin ovi lukkoon niin koluttais siinä oven takana hetken päästä..[/QUOTE]
Miten sille lapselle ei saa opetettua, että oven taakse ei tulla kolkuttelemaan, kun toiset ovat suihkussa? Olisi aika oleellinen asia ymmärtää noin niin kuin tulevaa elämääkin varten.
 

Yhteistyössä