Lainaa S-pankista?

  • Viestiketjun aloittaja "epätoivoinen"
  • Ensimmäinen viesti
"epätoivoinen"
Millä tuloilla ja kuinka paljon olette saaneet? Ajateltiin siirtyä kokonaan s-pankin asiakkaiksi ja ottaa vähän reilun kymppitonnin laina jolla maksettaisiin pois kaikki luottokortit yms. Tuli niin paljon yllättäviä menoja tässä kuussa, että konkurssi iskee muuten..
 
mutsis
[QUOTE="epätoivoinen";30207070]Millä tuloilla ja kuinka paljon olette saaneet? Ajateltiin siirtyä kokonaan s-pankin asiakkaiksi ja ottaa vähän reilun kymppitonnin laina jolla maksettaisiin pois kaikki luottokortit yms. Tuli niin paljon yllättäviä menoja tässä kuussa, että konkurssi iskee muuten..[/QUOTE]

Kuulostaa siltä että tarvitset velkaneuvontaa, etkä pankkia.

Mitä lainansaantiin tulee, siihen tietysti vaikuttaa paitsi ne tulos, myös menot ja velat.
Toki s-pankkikin mainostaa noita lainojaan juuri tuohon tarkoitukseen, että maksa pois kalliimmat lainat ja heiltä yksi isompi edullinen laina, niin kaipa se kannattaa kysyä.
Lainanmyöntö on niin yksilöllistä, en menisi arvaamaan saatko vai et.

Tsemppiä kuitenkin, koeta olla tiukempi jatkossa taloudenpidossa! :)
 
"hmm"
Silläpä juuri sen lainan haluaisinkin että saatais talous kuntoon :( Jos ei tuota lainaa saada ollaan kohta siinä pisteessä, että kaikki mitä tulee menee velkojen maksuun.
Laskettiin että saadaan maksettua tuolla kaikki velat ja kuukausierä on melkein kolme kertaa pienempi mitä nyt menee kaikkiin lyhennyksiin, lisäksi saadaan autoon halvempi vakuutus.
 

Yhteistyössä