Päiväkotiin tutustuminen ja täit??

  • Viestiketjun aloittaja Niora
  • Ensimmäinen viesti
viera.s
Menisin. Tosi epätodennäköistä, että ne tutustumisreissulla tarttuu. Tai no riippuu millainen se on, mutta me ainakin vaan kierrettiin tilat ja hetki siinä päikyntätien kanssa juteltiin. Lapsi ei leikkinyt muiden lasten kanssa saati laittanut heidän päähineitään päähänsä, joten ei tuossa tutustumisessa ainakaan mitään tartuntavaaraa olisi ollut, vaikka päikyssä olisi sattunut täitä silloin joillain lapsilla olemaan.
 
Täit ei hypi ihmisestä toiseen, joten ihan hyvin voitte mennä. Ilmeisesti päivähoito on kuitenkin kohta alkamassa? Niitä täivaroituksia tulee joka vuosi, samoin kuin kihomatovaroituksia. Kaikki ei niitä saa, esim. meillä ei ole koskaan ollut kumpiakaan. Ja jos tulee, niin sitten ne hoidetaan pois. Kurjiahan nuo on, muttei vakavia.
 
äit3
Ne täi-tiedotteet tulee olemaan nyt syksyn mittaan jokaikisen päiväkodin, kaikkien ryhmien ovissa.

Eli sen takia ei kannata tutustumksta jättää väliin. Huolehdit vaan, että teillä mahdollisesti olevat hatut on vierailunne ajan esim. takin hihassa eikä yleisellä hattuhyllyllä.
 
vieras...
Menisin tutustumaan ja pistäisin hatun hihaan.

Minä muuten luulin että tässä on kyse sellaisesta päiväkotiin tutustumisesta, että ensin käydään vanhempien kanssa yhdessä ja sitten harjoitellaan jäämään vähäksi aikaa yksi jne. ja nimenomaan ollaan lapsiryhmässä mukana ja nukutaan jossain vaiheessa ne päikkäritkin jne. (suosituskesto tällä rituaalilla on esim. Kuopiossa kaksi viikkoa), eikä "käydään juttelemassa tätien kanssa ja katsotaan missä vessat on" käynti.
 

Yhteistyössä