Kuukautiset jotka vaan pahenee ja pahenee???

  • Viestiketjun aloittaja mammelivaan
  • Ensimmäinen viesti
mammelivaan
Eli alatiesynnytys 06, 09sektio, keskeytynyt hm 2012 ja sektio marraskuussa 2013... no, kuukautiset alkoi n kolme kuukautta sektion jälkeeb,osaimetin kaksi kuukautta. Aina olleet runsaat mutta nyt pahenee kuukausi kuukaudelta, lisäksi että runsaat, ripuli ja hirveät ovisoireet ja pms viikkoa ennen, niin nyt kuukautisten aikanakin pahoinvointi mikä hirvein ja juuri otin primperanin. Närästys. Törkeä olo ja kolmas päivä vasta.. aina viikon kestäneet. Flunssakin päällä ja jotenkin tuntuu että menkkojen aikana pahempi vielä :O mutta tää väsy, ahdistus ja oksetus. Paniikkihäiriö muutenkin niin kiva kun ahdistuskohtaukset lisääntyy aina viikkoa ennen ym. Mutta tää pahoinvointi ja oksetus ja kurkkuun asti nousee.. onko muilla??? ja muutaman viimeisen kk aikana pahentunut, nyt niin paha että lääkkeet käytössä, tosin nekään auta. Kauhukuukautiskokemuksia kaipaan ja eikös synnytysten/sektion jälkeen pitäisi yleensä helpottaa?? :(
 
lääke
pyydä lääkäriltä resepti Cyclokaproneita varten. Niitä pitää sitten ottaa juuri niin paljon kuin määrätään muuten ei auta. Lääkkeet aloitetaan heti kun vuodosta on aavistuskin ja itselläni muistaakseni 3x2 tablettia päivässä kahden-kolmen päivän ajan. Ei helpota täysin, mutta takaa jotenkin normaalin elämän. Mikäli lapset tehty niin kohdun poisto on sitten varma keino parantaa elämän laatua. Oletko mittauttanut hemoglobiinin, sillä se laskee tuossa rumbassa ja tarvitset lisä rautaa.
 
Kärtsätty
Itse kärsin myös ylirunsaista vuodoista ja lyhyellä kierrolla 19-24 päivää joten jokainen voi laskea kun vuotoa on 7 päivää että montako rätitöntä päivää kuukautisten väliin jäi.
Sain gynekologilta lähetteen limakalvon polttoon. Se tehtiin kesällä ja sen koommin en ole kuukautisista kärsinyt..toisin sanoen ei ole kuukautisia ollut toimenpiteen jälkeen( jälkivuodon loputtua)! Ja aiemmin söin cyklokapronia 3 tabl x3/päivä kolmen päivän ajan ja silti sai varoa ja yösiteitä käyttä kolme ensimmäistä päivää ja yöksi oli välillä jopa 3 yörättiä housuissa.
Minulle ei käynyt hormoonikierukka eikä hormonaalinen ehkäisy muutenkaan.
Syytä runsaille vuodoille ei löytynyt vaikka tutkittiin myomat, polyypit, vuototaipumustekjiät jne.
Toki jos lapsiluku ei ole täynnä niin limakalvon polttoa ei ole vaihtoehto.
 

Yhteistyössä