Mitä lihapiirakan väliin?

  • Viestiketjun aloittaja Whooootts...
  • Ensimmäinen viesti
"joskus"
Nakkeja, cheddarjuustoa, suolakurkkuja, sinappia, ketsuppia, majoneesia, Tabascoa, salaattia, sipulia.
Tai
Nakkeja, kinkkua, juustoa, kananmunaa, salaattia, valkosipulimajoneesia, ketsuppia, sinappia, sipulia.
 
tässä järjestyksessä
ananasrengas
halkaistu nakki
sinappia
ketsuppia
jotain tulisempaa chilikastiketta tujaus
tomaattisiivu
paahdettua sipulia 1 rkl
juustoviipale tai kaksi päälle
kansi kiinni
ja voileipägrilliin
 
Faijas
Kyselykierrosta pukkaa..
MUlla on paketillinen Amissan loistavia lihapiirakoita. Mitä ostais sinne väliin? Eli mitä laitat lihiksen väliin?
Amiksista en niin välitä, mutta kyllähän kuuman ja mehukkaan lihapiirakan väliin sopii parhaiten makkara. Piukea, kimmoisa, vaalea bratwurst.
Myöhemmin ehjä myös majoneesit?

Toisaalta tuplalihis on myös aika ihana, oikein jo nälkä on ylikierroksilla niin niiden väliin kun sujauttelee sitä makkaraa, niin johan on eväät kohdillaan.
 
"justus"
Juustoa molempia kansia vasten ja kokolihapihvi. Jos haluaa voi laittaa muutaman pekonisuikaleenkin. Sitten mausteet.
Lämmitetään grillillä jossa voit painaa lihiksen kasaan. Voileipägrilli tai vohvelirauta käy tähän hommaan. Juusto sulaa kansia ja pihviä vasten ja pinnasta tulee hyvän rapsakka.
Kannattaa kokeilla.
 
"justus"
[QUOTE="justus";30219657]Juustoa molempia kansia vasten ja kokolihapihvi. Jos haluaa voi laittaa muutaman pekonisuikaleenkin. Sitten mausteet.
Lämmitetään grillillä jossa voit painaa lihiksen kasaan. Voileipägrilli tai vohvelirauta käy tähän hommaan. Juusto sulaa kansia ja pihviä vasten ja pinnasta tulee hyvän rapsakka.
Kannattaa kokeilla.[/QUOTE]

Majoneesit, salaatit yms. laitetaan grillauksen jälkeen, jos niitä haluaa laittaa.
 

Yhteistyössä