Taapero vihaa autoilua

  • Viestiketjun aloittaja äääärghh
  • Ensimmäinen viesti
äääärghh
Nyt on pakko purkaa tätä turhautumista. Mulla on siis 1-vuotias poika,joka ei voi sietää autossa istumista. Sillä sekunnilla kun auto lähtee liikkeelle alkaa kitinä,vinkuna ja itku. Ei se vauvanakaan viihtynyt autossa mutta kuitenkin vähän paremmin meni kun osasi usein nukahtaa autoon. Nyt on siirretty naama menosuuntaan ja ihan järkyttävät raivarit saa edelleen.

Sama ongelma on busseissa, kanssamatkustajat mulkoilevat kun herra raivoaa...ihan mielettömän kivaa olisi pystyä enemmän käymään kaikkialla koska poikakin on ihan tyytyväinen kun rattaat liikkuvat ja ollaan esim kaupungilla. Plus että pelkkä kotona kökkiminen on tylsää meidän molempien mielestä.

Toinen ongelma on syöminen. Herra kyllä syö mutta vaan leipää, puuroa ja wetabixia plus kasviksia ja hedelmiä. Mikään oikea ruoka (siis lämmin) ei uppoa. Nytkin mulla on tossa nälkäänsä kitisevä lapsi, joka nostaa metelin jos tarjoan ruokaa.

Sanokaa kiltit että tää on ohimenevää! Aika hankala vaihe tuntuis meillä olevan...muutenkin kaikenlainen kitinä on lisääntynyt hirveesti viime aikoina.
 

Yhteistyössä