Olen laihiksella ja näin söin tänään

  • Viestiketjun aloittaja Onnistunko?
  • Ensimmäinen viesti
Onnistunko?
Aamupalaksi kaksi kuppia kahvia joissa loraus kermaa. Yleensä juon aamukahvini laktoosittomalla maidolla, mut tänään en jaksanut kaivaa maitoja jääkaapin perältä.

Lounas klo 12.15 -savulohisalaatti. Salaatissa vihreää salaattia pari kourallista, tuoretta kurkkua n. 10 sentin pätkä, yksi tomaatti. Lisäksi savulohta n. 100g ja puoli purkkia Ldlin katkarapuja maustekastikkeessa. Työpaikalla oli kakkutarjoilua, joten otin lisäksi kaksi palaa luomuruishapankorppuja, joiden päälle viipaleet cheddarjuustoa ja nokare sinihomejuustoa. Täytekakut ja keksit jätin muille.

Päivälllinen klo 18.30. Runsaasti vihreää salaattia, kermaviilikastiketta n. desi. Lämmin lisuke, jossa pakastevihanneksia ja 10% naudan jauhelihaa. Paistettu ilman rasvaa. Tätä kaksi pientä kauhallista.

Syön välillä myös aamupalan ja välipalan, mutta tänäänkään en ehtinyt. Syömiset jää siis tämmöisiksi.

Samaan tyyliin syön joka päivä. Runsaasti kasviksia ja lihaa/kalaa n. 100g/ateria eli siis parisataa grammaa päivässä. Välipalana syön rahkaa/maustamatonta jogurttia hedelmäsoseella tai marjoilla. Välillä myös n.20 cashewpähkinää. Kalana syön vain lohta, kun muusta en tykkää. Lihana kanaa/kalkkunaa/nautaa ja joskus possua. Välillä korvaan lihan/kalan kananmunilla.

Laihtuuko näin? Olen sairaalloisen ylipainoinen.
 
mies___v
Ei laihdu, ellet ala panostamaan säännölliseen syömiseen.
Kyllä laihtuu. Ei säännöllinen syöminen liity mitenkään laihtumiseen. Ei ihmistä ole luotu siihen että se syö parin tunnin välein jotakin. Sen sijaan pätkädiettailu on ihmiselle ominaista kun aikanaan ei ole ollut ruokaa tarjolla jatkuvasti. Eli pari-kolme kertaa vuorokaudessa syöminen riittää aivan hyvin. Ihmisen biologia ei muutu muutamassaadassavuodessa mihinkään.
 

Yhteistyössä