Katolisen kirkon huijaus ja petos

  • Viestiketjun aloittaja sveanmaa
  • Ensimmäinen viesti
"Ego"
Kissat ovat pettäviä ja pelottavia. Niiden pehmeiden tassujen sisään mahtuu paljon terävää. Ne huijaavat ihmiset rakastamaan itseään. Rakastavat vain itseään.

http://www.google.fi/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=u9AyAbyVhDyweM&tbnid=NVfym3HEC2y8ZM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.jokeroo.com%2Fpictures%2Fcats%2F1093713.html&ei=uq3-U_K9Hsrc4QS3yYCACg&bvm=bv.74035653,d.d2k&psig=AFQjCNFD-tq3C8069vtcuJftNVwOJ9Ckcg&ust=1409285935511965

Kamalia nuo kissat. Tunnen oloni huijatuksi.
 
Alter Egon Ego
Pitää olla varovainen. Koko kissajuttu on paholaisen keino vokotella ihmiset tuudittautumaan ajatukseen, että ovat turvassa kissojen todelliselta luonteelta. Paha juttu, paha juttu.
 
Egoton
Olen samaa mieltä. Pelleily ei kannata. Kissat pitävät itseään jumalaisina. Olen huolissani kaikista teistä kadotetuista kissanomistajita. Kissat pitää kieltää lailla!!!
 
"Kissa"
Taidanpa huomenna oksentaa karvapalleron lempipaidallesi, merkitä reviirini vaatekomeroon ja tiputtaa vahigossa kukkaruukut. Siihen suuntaan keskustelu on menossa. Olen pettynyt koko ihmisrotuun. Varokaakin roiskuttamasta veden kanssa. Kuinka pyhää tai epäpyhää tahansa!
 
hottista
puuhapete lataa täyslaidallisen katolisesta pedofiliasta.

Katolisen kirkon sisällä pedofilia on todellinen ongelma pääosin pappisvihkimyksen saaneiden pappien keskuudessa. Tätä katolisen kirkon pappien harjoittamaa pedofiliaa tapahtuu maailmanlaajuisesti todella isossa mittakaavassa. Kyseessä on siis todella suuri ongelma, ei vain muutaman papin hairahdus.

Katolisen kirkon pappisvihkimyksessä saatu pappeus antaa kirkon opetuksen mukaan pyhän voiman palvella kirkkoa ja sen jäseniä opettamalla, pyhittämällä, paimentamalla ja lähimmäisenrakkauden tehtävissä Kristuksen nimessä ja persoonassa. Katolinen kirkko sanoo opettavansa pappeja useita vuosia ja heidän sopivuus tehtäväänsä tutkitaan huolellisesti.

Pedofilia on aina äärimmäisen raskauttava rikos ja synti, mutta katolisen kirkon pappien pedofilia on todella kauhistuttava rikos ja synti. Katoliset luottavat papilla olevan pyhä voima, jossa hän Kristuksen nimessä ja persoonassa rakastaa lähimmäisiään ja suorittaa tehtäviään. On sanomatta selvää, että kun tällainen ihminen raiskaa pikkupoikia, jota pidetään Kristuksen persoonan ja pyhän voiman esikuvana, niin rikos on äärimmäisen röyhkeä ja raskauttava, vaikka toki pedofilia on aina kauhistuttava rikos. Katolisen kirkon papilla on auktoriteetti ja suuri luottamus, jota monet ovat käyttäneet hyväksi toteuttaessaan kieroutuneita ja perverssejä seksihimojaan.

Koska pedofilia on todella laajaa katolisen kirkon pappien keskuudessa, niin on selvää, ettei kirkon useita vuosia kestävä koulutus ja huolellinen tutkinta ole onnistunut monien pappien kohdalla. Tämä tarkoittaa sitä, että kirkon koulutus- ja valintasysteemit ovat epäonnistuneita ja vääriä menetelmiä. Jos missä tahansa muualla ammattikunnassa esiintyisi yhtä suuria lukemia ja pedofiili tapauksia, niin koulutus ja valintasysteemit sekä järjestelmän perustukset menisivät kokonaan uusiksi.

Mielestäni on selvää ettei kukaan todellinen helluntailainen Herran Jeesuksen opetuslapsi halua liittyä kirkkoon, jonka pappiskoulutus on suuressa määrin epäonnistunut ja jonka papisto laaja-alaisesti ja maailmanlaajuisesti harjoittaa pedofiliaa ja pikkupoikien raiskaamista.

Tähän moni voi sanoa, että katolinen kirkko katuu näitä virheitään. Kuten kävi edellä ilmi, niin katolinen kirkko salasi ja vähätteli pedofilian syntejään ja katui vasta sen jälkeen kun tapaukset ovat vyöryneet kaikkialla maailmassa laajassa mittakaavassa yleiseen tietoisuuteen. Raamatun opetuksen mukaan pedofilian syntiä ei saisi edes harjoittaa. Samoin jokaisen todellisen uskovan tulisi paljastaa ja tuomita pedofilia heti saman tien, eikä piilotella ja vähätellä sitä kuten katolisen kirkon johto ja papit ovat tehneet.

Katolisen kirkon katumus asiassa ei ole aitoa ja oikeata, sillä jos tietää jonkin olevan väärin ja siitä huolimatta tekee ja salailee sitä ja sanoo katuvansa vasta sen jälkeen kun jää kiinni siitä, niin sellaisen katumus ei ole Raamatullista katumusta. Tällainen ihminen myös varmasti jatkaisi vääryyden tekemistä ellei hän jäisi siitä kiinni. Raamatun opetuksen mukaan synti tulee hylätä heti ja välittömästi, vaikka siitä ei jäisikään koskaan kiinni ihmisten silmissä.
 

Yhteistyössä