Yleisö ihastui Ryder Skyen peräsuoleen

  • Viestiketjun aloittaja Minna K
  • Ensimmäinen viesti
Minna K
Pornossa hyvän aikaa vaikuttaneen, käyttäytymistieteitä opiskelevan Ryder Skyen anaalidebyytti on osoittautumassa suurmenestykseksi. Brazzers-yhtiön "MILFs Like It Big"-sarjassa julkaistua puolituntista "Dare for a Big Dick"-videota on katsottu ensimmäisen viikon aikana jo yli 110 000 kertaa. Peräti 92,4 prosenttia katsoneista on antanut siitä positiivista palautetta!

Ryder, joka sanoo session olleen ihan oikeasti hänen elämänsä ensimmäinen anaaliakti, on tietenkin hyvin iloinen saamastaan palautteesta. "Kun tekee jotakin ensimmäistä kertaa, sitä aina hieman jännittää, mutta tässä tapauksessa kaikki meni nappiin", huokaa Ryder tiedotteessaan.

Videolla Ryder esittää keski-ikäistä naista, joka tapaa nettituttavuuden ensimmäistä kertaa. Juttu Keiran "Miljoonakulli" Leen esittämän hemmon kanssa ei oikein ota luistaakseen, kunnes he keksivät pelata 'totuutta ja tehtävää'. Ei aikaakaan, kun Keiran jo haastaa Ryderin syväkurkuttamaan häntä ja hän taas pääsee hoonaamaan daamin alakertaa uuteen uskoon.
 

Yhteistyössä