Peyote poistunut palstalta

  • Viestiketjun aloittaja höhh
  • Ensimmäinen viesti
höhh
Harmi, hän oli sentään aito ja oikea palstapersoona. Tykkäsin hänen suorasukaisesta ja persoonallisesta tyylistään. Hänellä oli kivoja juttuja ja kivoja kuvia, vähän erilaisia mutta aina niissä oli joku juju tai juoni. Hän oli palstalla omalla tavallaan rohkea, paljasti ajatuksensa, arvonsa, asenteensa ja kuvansa. Hänessä näytti olevan tyyliä, niin ulkoisesti kuin sisäisestekin. Ihailin hänen elämäänsä (sen kuvan perusteella mitä nyt palstalta sain), hän vaikutti tehneen omia valintoja kyselemättä.
 
höhh
Peyotella oli paljon annettavaa täällä. Kyllä palsta aina tarvitsee yhden uskovaisen, joka pitää näkemyksistään kiinni. Ja elää niitä todeksi. Mutta ei mitenkään tylsästi. Oli esimerkiksi kiva lukea, miten Peyote piti parisuhdetaan elävänä, avioliittoaan. Peyoten kirjoituksista välittyi hyvin, miten hän elää omaa elämäänsä täysillä, tätä ainutkertaista. Vaikka sitten löhöilemällä. Jonkinlaista pyhää huolettomuutta välittyi hänestä myös.
 
Peyote
Kävin katsomassa ja löysin tämän. En tunne Liekkiötä, en ole ikinä ennen edes nähnyt koko ihmistä palstalla. En palstaile enää. Syynä siihen ei ole joku tuntematon liekkiö (jonka käytöstä en ymmärrä) vaan mies1 ja muut sen tapaiset keskustelijat jotka on mielestäni tehneet palstasta paikan jossa ei ole enää kivaa.

Heippa niille palstalaisille jotka olitte suht normaaleja.
 

Yhteistyössä