kun venäjä hyökkää suomeen...

  • Viestiketjun aloittaja "realisti"
  • Ensimmäinen viesti
Prutin
Alkuperäinen kirjoittaja Rähinä-Reetta;30224192:
Keskusteltiin yhden pitkäaikaisen venäläisen tuttavan kanssa kesällä tapahtuneesta matkustajakoneen alas ampumisesta. Se keskustelu oli siitä huvittavaa, nauroi. Painukoot v***uun. En halua enää ikinä nähdä koko tyyppiä.
Mulla oli samanlainen keskustelu yhden venäläisen kanssa, ja orastava ystävyys tyssäsi sen idiootin nauruun tästä asiasta. Kauniisti sanottuna aika alkukantaista väkeä nuo venäläiset.

Ja Milanna, kun kerran nauraa korskut täällä kirjoja lukeneille ihmisille, mistä se sun oma "parempi" tieto on peräisin?
Hauska juttu sinänsä, että Putinin sekoilu lisää Suomessakin Nato-myönteisyyttä. Tyhmä se on, siitä ei pääse mihinkään.
 
[QUOTE="haha";30227650]vaan se että tänne synnyin vaan enkä tosiaankaan rupeis mätien johtajien takia henkeäni kaupitteleen.[/QUOTE]

Niin. Sinä olet se paskahousu, joka juoksee karkuun missä tahansa tilanteessa, kun alkaa pelottaa.
 
näin se menee
Venäjä iskee Helsinkiin, Turkuun ja Kotkaan yhtäaikaisella ilmahyökkäyksellä suoraan suomenlahdelta. Kohteena mm. satamat, lentokentät, rataverkko, Fingrid, voimalaitokset, Pasila. Seuraavassa aallossa hävittäjät eliminoi Tampereen ja Jyväskylän strategiset kohteet.

Voimanäytös on ohi kahdessa tunnissa ja suomen infrastruktuuri on palautettu vuoden 1801 tasolle.
Pommittamalla Suomea ei voi miehittää.:attn:
 
viera.s
Alkuperäinen kirjoittaja näin se menee;30227680:
Pommittamalla Suomea ei voi miehittää.:attn:
Miehittää? Pommituksen jälkeen Suomen hallitus allekirjoittaa yhden asiakirjan. Suomalaiset jotka eivät pääse Ruotsiin jäävät maatiloilleen ja kohtaavat karjalaisten ja inkeriläisten kohtalon Venäjän kansalaisina.
 
"hmm"
pidin sotatilannetta venäjän kanssa melko epätodennäköisenä skenaariona, mutta nyt kun tehdään isäntämaa-sopimukset naton kanssa siitä tuli enemmän vain ajan kysymys... tyyliin jos nyt ei saada varsinaista sotaa suomen ja venäjän välille, tuodaan toisten (venäjän ja naton) sota omille maillemme. tällöin suomalaisia kuolee, infrastruktuuriamme tuhoutuu ja vielä rahoitamme sotaa joka ei liity meihin. kummankaan osapuolen ei tarvitse välittää suomen menetyksistä, koska olemme vain vapaaehtoinen taistelutanner. todennäköisiä pommituskohteita ovat lentotukikohdat.
 
vapaa lehdistö
[QUOTE="vieraana";30228154]Miten olisi sananvapaus? Luulen että keskustelupalstoilla ei paljoa enää sen jälkeen kirjoiteltaisi.

Venäjällähän vapaa riippumaton lehdistö on tapettu täysin.[/QUOTE]

Suomessa saa tuomioita maahanmuuton, maahanmuuttajien ja maahanmuuttajia halaavien hyysärien arvostelusta, ja Suomen "vapaa" media suiltaa samaa paskaa jokaisesta tuutista.
 

Yhteistyössä