Suomi varautuu jo venäjän hyökkäykseen. Hornetit pörisee taivaalla.

  • Viestiketjun aloittaja Hornet
  • Ensimmäinen viesti
"joopa"
Todennäköisesti, ja toivottavasti, puolustusvoimissa ollaan valmistauduttu jo ensimmäisten ilmatilaloukkausten jälkeen Venäjän mahdolliseen sotilaaliseen uhkaan. Eipä niistä valmisteluista vaan julkisesti puhuta vaan ovat salaista tietoa. Tosin jos Venäjä tänne päättää tulla, niin tulevathan ne, ei Suomi pysty pitkään sitä estämään. NATO ois ainoa toivo, mutta sinne ois pitänyt jo ajat sitten liittyä. Toivon vaan, että Putin tulisi järkiinsä ajoissa ja että NATO näkisi Suomen sen verran strategisesti tärkeänä, että tulee jelppimään, jos Venäjä lähtee hyökkäämään.
 
hopeasta joo
Nii no mä ainakin oletan että pv on valmistautunut enkä oleta että me tavikset luettais näistä valmistautumisista iltasanomista. Eiköhän nää hoideta aika hys hys. .
 
Reiska5
Natolla ei ole sopimusta Suomen kanssa, sieltä ei apua heru. Eu ei auta vie vain rahat ja myy meidät venäläisille, ei niitä kiinnosta kuin antaa paheksuvia lausuntoja joista Venäjä vähät välittää. Meidän on pakko alkaa varustautua uhkiin ja varuskuntien lakkauttaminen oli todella typerää itärajalta mutta kun tätä silloista "puolustus" ministeriä kiinnosti vain se miten saadaan urheilukilpailuissa homo huudot pois eikä maamme turvallisuus. Stefan Wallin vielä kiukutteli kun sitä arvosteltiin. Nykyinen puolustusministeri tämä pöllönpoikanen ei ole tehtäviensä tasalla mitenkään että nyt pitää saada asiantuntijat töihin puolustuksen vahvistamiseksi eikä täysin avutomia totaalisesti kykenemättömiä haihattelijoita päättämään asioista. Miten maamme on voinut joutua hyväuskoisten Halosten ja muiden vastaavien ääliöiden johtamaksi ja tuhottavaksi jokaikisellä alueella, taloudellisesti, moraalisesti ja kaikessa muussakin? Näille eu intoilijoille ja vihervasemmistolaisille kaikki suomalainen, kansanvalta ja isänmaa ovat kirosanoja. Nyt pitää tehdä jotain eikä itkeä ja voivotella ettei me mitään voida.
 

Yhteistyössä