Niin sanottu pihatie, lasten mopoilu ja vastuu

Kyse tiestä, joka on ns. piha tie, mutta sitä käyttää 4 eri perhettä. yksi perhe osti alaikäisille noin 10-13 vuotiaille mopon, jolla ne rällää tuota tietä edes takaisin. eivät pahemmin varo vastaantulijoita, jos jotain sattuu, niin kenen on vastuu, lasten jotka törmäsi johonkin mopolla, vai sen joka törmäyksen koheena oli, eli jos joku törmää autollaan näihin lapsiin. jokainen siis vastaa omalta osaltaa tien kunnossa pidosta yms. eli on yhteinen tien 4 eri talolle.
 
Soittaisin poliisille. Omalla maallahan saa aja alaikäsenä, mutta tuskin yhteisellä pihatiellä.
omalla maalla saa. on munkin tenavat ajaneet omalla pihalla alaikäisenä. tekis kyllä mieli soitaa poliisille asiasta, niin läheltä piti tilanne sattu eilen. kyse ei ole meidän pihatiestä, mutta aika usen siitä kuitenkin joudun kulkemaan
 
selviö
Omalla pellolla voi ajella missä iässä haluaa, ei yleisellä/muidenkin käytössä olevalla. tottakai olisivat syyllisiä jos jotain sattuisi, ja korvausvastuussa ja rikosvastuusa.
 
"LaMamanMorbid"
Alaikäiset, yhteinen....joo, ei laillista. Mutta eiköhän ne naapurit teillä muilla yritä maksattaa jos jotain sattuu. Toivottavasti ei kenenkään henkikullalla tartte maksattaa.
 

Yhteistyössä