Jos vauvsllr oireita vellistä tai soseista niin...

  • Viestiketjun aloittaja rrt
  • Ensimmäinen viesti
rrt
Kuinksa pian mahaoireet tod.näköisesti tulevat jos ovat tullakseen? Jos aamulla antaa velliä tai uutta sosetta maisteltavaksi, onko seiraavalle yölle odotettavissa oireita tms?
 
"kkk"
jos illalla antaa niin yöllä tulee vaivat. anna aamupäivällä uutta sosetta niin huomaat jo päivällä jo ei sovi. itse annoin aamulla ensimmäiset vellit, eikä masuvaivoja tullut. kauravelli ainakin mietoa.
 
vieras...
Uusia ruoka-aineita suositellaan annettavan (vielä toistaiseksi) yksi tai enintään kaksi viikossa, koska esimerkiksi allergiaoireiden ilmenemiseen voi mennä useampi päivä ja useampi altistus. Mutta niin, aamupäivään minäkin uuden kokeilun ajoittaisin, niin ei ainakaan mitään yllättäviä akuutteja tarvitsisi illasta arpoa.
 
opej
Eihän ne oireet kaikilla lapsilla tule vuorokauden sisään, vaan voi mennä kolme-neljäkin päivää ennen kuin mitään ilmenee. Kuulin just viikko sitten moniallergisten lasten äidiltä että parhaiten heillä on kyllä toiminut rotaatiohoito, ts. lapsi saa useita ruoka-aineita tiheässä tahdissa vaihdellen.
 

Yhteistyössä