8 henkinen perhe ja nettotulot vain 3400€/kk.

  • Viestiketjun aloittaja "huh"
  • Ensimmäinen viesti
jepss
Katsottiin samaa. Mutta ilmeisesti heillä oli asunto jo maksettu, kun asumiskulut näytti olevan todella pienet (jotain 400€) ? Silloin toki pärjää paremmin pienilläkin tuloilla.

Meillä nettotulot 3200€, ja kaksi lasta on ihan ehdoton maksimi.
 
vierasss
Puhutaanko nyt Teinipomosta? Hieman äiti pomotti siinä liikaa.. Halusi kallista kalaa jne. Ja sitten ne siiderin ja viinin kinuamiset ja kun kävi sitten omalla rahalla ostamassa, vaikka pojan piti päättää mihin rahat käytetään.
 
Tota luokkaa taitaa olla meilläkin, pari sataa enemmin, ja 10 henkeä. Ja ei saada sen kummemmin tukia, lapsilisät toki ja opiskelemassa oleva teini-ikäinen opintotuen. Ja siis lapsilisät tossa mukana, opintotuki ei.
 
[QUOTE="huh";30228297]Miten pärjäätte? maksatteko asuntolainaa?[/QUOTE]

Maksetaan, n.500e kuussa. Aina on jotensakin pärjätty, ei oo vielä nälkäiseksi jäänyt kukaan. Saishan tuota enemminkin menemään helposti.
 
"vieraana"
Meillä on kaikki tulot yhteensä noin 3000e/kk ja perheessä 8 ihmistä. Ei saada muuta tukea kuin asumistukea, noin 150e/kk.
Minulla palkka ja miehellä eläke. Maksetaan asunto-ja autolainaa. Ihan hyvin pärjäillään eikä nähdä nälkää. Lapsilla on vaateet, pyörät, pelit ym. Kesälomiakin tehdään ja huvipuistoissa käydään.
Ja ei siis todellakaan sada sossulta avustusta eikä olla edes haettu.
Että kyllä vähemmälläkin pärjää. Ei aina tarvitse olla uutta autoa, tuliterää taloa ja kaikille lapsille omaa huonetta.
 
"huh"
[QUOTE="vieraana";30228660]Meillä on kaikki tulot yhteensä noin 3000e/kk ja perheessä 8 ihmistä. Ei saada muuta tukea kuin asumistukea, noin 150e/kk.
Minulla palkka ja miehellä eläke. Maksetaan asunto-ja autolainaa. Ihan hyvin pärjäillään eikä nähdä nälkää. Lapsilla on vaateet, pyörät, pelit ym. Kesälomiakin tehdään ja huvipuistoissa käydään.
Ja ei siis todellakaan sada sossulta avustusta eikä olla edes haettu.
Että kyllä vähemmälläkin pärjää. Ei aina tarvitse olla uutta autoa, tuliterää taloa ja kaikille lapsille omaa huonetta.[/QUOTE]

Paljonko maksatte asuntolainaa? millainen talo teillä on?
 
vieras--
[QUOTE="Mamma90";30228359]5 henkinen perhe ja nettotulot vaihdellen 2000-2400 ja ei kyllä pärjää tolla rahalla meidän perhe![/QUOTE]

Meitä on myös viisi ja tienaamme pari sataa vähemmän. SIlti pärjätään ja hyvin. Kaiken ei tarvitse olla sitä viimeisintä huutoa ja kalleinta laatua.
 
"Mamma90"
No ei kyllä oo viimestä huutoa kaikki meillä! Yli 1000e asumiskulut + kahden auton verot ja vakuutukset ja bensat(molemmat työssäkäyviä) työmatkat toisella 60km ja toisella 30km. Eli bensoihinkin menee aikaa paljon. Niin ja tietty nuo elukatkin vie rahaa(koira ja 2 kissaa) ja lasten hoitomaksut n.300e kuussa. Ja muut laskut liittymät,netit yms. Niin ei kyllä kauheen hyvin tolla rahalla pärjää,eletään joo mutta nihkeesti! Mutta juu ite ollaan valintamme tehty :)
 

Yhteistyössä