Esikoista odottaessasi: mitä luulit että on pakko olla hankittuna?

  • Viestiketjun aloittaja kolmikko33
  • Ensimmäinen viesti
Sinkkivoide oli turhaa (jos ilmakylvyt ja Bepanthen ei auta, se on allergiaa ;)), samoin se pinnasuoja koska kaikki lapset meillä on siitä huolimatta saaneet tungettua jalkansa sinne väleihin jumiin. Kuumemittaria ei ole käytetty kuin ehkä kaksi kertaa näiden 11 vuoden aikana, jos lapsi on tulikuuma ja sillä on kamala olo, niin kyllä mä sille lääkettä annan ihan ilman mittareitakin. Mutta lapset onkin olleet tosi terveitä aina, joten joku varmasti voi tarvitakin (jos vaikka kuumekouristuksiin taipumusta).

Esikoiselle ostin vaunut, mutta ei niillä oikein käyttöä ollut. Meidän käyttöön paremmat on olleet rattaat kääntyvillä etupyörillä, paljon helpompi lenkkeillä koiran kanssa. Selkänojan saa kuitenkin alas.

Vauvan pyyhkeet on turhia, mutta se nyt tulee äitiyspakkauksessa kuitenkin. Ruokalapuille ei ollut käyttöä, kun harsolla tai pyyhkeellä saa suojattua isomman alueen ja ne on helpompi huoltaa.

Peppupyyhkeitä on käytetty meillä ahkerasti, tosin vain reissussa pepun pyyhkimiseen. Mulla on aina autossa paketti, saa kädet ja kasvot putsailtua tien päällä. Vauvoilla kun tulee kaulapoimuihin ja muualle sellaista töhkää, mikä ei vedellä lähde, niin noilla lähtee laakista. Itsekin välillä raikastan oloani niillä, helteellä erityisesti on kiva pyyhkäistä taipeet ja tissivaot raikkaaksi.
 
Liekkiö
Ainoat mitkä oli ehdottomat hankinnat oli pinnasänky, vaunut ja turvakaukalo. Muulla ei ollut niin väliä enkä kokenut tärkeäksi.
Tein hankintoja sitä mukaan kun alkoi tuntua että voisi tarvitakin.

Ja ennen kuin pilkunussija tulee vääntämään ja kääntämään oletin apn tarkoittavan muuta tavaraa kuin vaatteet ja vaipat.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Pinnasänky oli kyllä yllättävä turhiainen meilläkin. Sen käyttö loppui pian kun en enää jaksanut öisin siirtää tyttöä vierestä takaisin "sivuvaunuun". Toimi sitten aikansa lähinnä reunaesteenä.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä