Cerazetten unohtaminen ja seksi

  • Viestiketjun aloittaja PilleriUnohtui
  • Ensimmäinen viesti
PilleriUnohtui
Hei,

unohdin yhtenä päivänä ottaa Cerazette pillerin, ja samana iltana harrastin poikaystäväni kanssa seksiä ja hän laukesi sisääni.

Otin unohtuneen pillerin seuraavana päivänä, samalla, kun otin sen päivän pillerin. Menkkoja ei ole näkynyt, on vain tullut joko veristä tai ruskeaa limaa.

Tästä tulee kohta pari viikkoa, ja menkkani on muutenkin olleet sekaisin eikä ole säännöllistä kiertoa. Testin teen, odotan vielä muutaman päivän. Kuinka todennäköistä on, että olen raskaana?
 
Jos unohdat ottaa Cerazette-tabletteja

Jos tabletin unohtamisesta on kulunut alle 12 tuntia, Cerazette-tablettien ehkäisyvarmuus säilyy. Ota unohtunut tabletti heti kun muistat ja ota seuraava tabletti normaaliin aikaan.
Jos tabletin unohtamisesta on kulunut yli 12 tuntia, Cerazette-tablettien ehkäisyvarmuus saattaa heiketä. Mitä useampi tabletti unohtuu peräkkäin, sitä enemmän ehkäisyteho heikkenee. Ota viimeisin unohtunut tabletti heti kun muistat ja ota seuraavat tabletit normaaliin aikaan. Käytä lisäksi jotakin estemenetelmää lisäehkäisynä seuraavien 7 tablettipäivän ajan. Jos olet unohtanut yhden tai useamman tabletin ensimmäisen käyttöviikon aikana ja ollut yhdynnässä unohtamista edeltäneen viikon aikana, raskaus on mahdollinen. Kysy neuvoa lääkäriltä.

Lääkeinfo.fi - Cerazette (MSD)
 

Yhteistyössä