Ex ei anna hakea tavaroita asunnosta

  • Viestiketjun aloittaja apua kaipaava
  • Ensimmäinen viesti
apua kaipaava
Mitenkä tässä tilanteessa tulisi toimia?
Eli ero on tullut. Asunto ex: än nimissä itse kirjoilla asunnossa. Mitään muuta en tahdo, kuin henkilökohtaiset tavarani vaatteet, kännykän tietokoneen jne.
Ex ei tavaroita anna hakea, enkä itse halua ongelmia, eli mitkä ovat lailliset oikeudet saada tavarani asunnosta? Poliisit, isännöitsijä avaamaan ovi vai kuinka?
 
vierass
Miksi ihmeessa noin? Avaimenkin annoit pois. Ensin soitat isainnoitsijalle ja sitten mieluummin poliisillekin. Noin hullua ei kannata edes kavereiden kanssa menna tapaamaan.
 
"vieraana"
Ota pari jotain "kaappia" mukaas turvaamaan selusta siks aikaa, kun kannat ne kamas pihalle... ;) Ja miks sä ylipäänsä oot antanu avaimes pois, ennen, kun olet saanut ne tavaras sieltä veke?
 
aloittaja.
Eli avainta ei ole annettu vaan salaa otettu. Pitkä stoori jota ei viitsi tähän kertoa. Kiitos vastanneille. Ex:älle on annettu tämä ilta aikaa joko toimittaa tavarat ystävän luo tai antaa tulla hakemaan ne. Jos näin ei tapahdu, pyydämme isännöitsijän avaamaan oven
 
nnnn
Vastaavassa tilanteessa joskus olleena: älä mene yksin ja jos jotain on rikottu niin ota heti valokuvat todisteeksi niin voit tehdä rikosilmon. Toivottavasti sujuu sovussa.

Kannattaa myös miettiä mtä kaikkea ottaa mukaan ettei mitään tärkeää unohdu, sitä toista kertaa ei tule. Itsellä jäi muutama lapsuudenmuistoesine vinttikomeroon ja vieläkin harmittaa.
 

Yhteistyössä