Mies alkoi pihtaamaan rahoja

  • Viestiketjun aloittaja "Mei"
  • Ensimmäinen viesti
"Mei"
Ottaa aika rajusti päähän!

Meillä oli pari kk tosi tiukkaa, kaikki ylimääräinen raha laitettiin jotta saadaan auto kuntoon. Kuntoon saatiin ja myytiin, saatiin vähän reilu 2000 e. Tai siis ilmeisesti mies sai.....
Ollaan eletty niin että rahat ovat yhteisiä,yhdessä yli 10 vuotta,lapsia 3 ja neljäs syntyy parin kk päästä. Toki molemmilla on omat tilit edelleen. Mutta esim.kaupassa se maksaa jolla on rahaa.

Torstaina saadaan 800 e jolla piti maksaa laskuja pois. Sähkölaskut,puhelinlaskut ym rästissä.
Enpä kyllä millään voi tuota rahaa laittaa laskuihin, kun pitää ostaa ruokaa,vaippoja ja bensaa, lapsilisäpäivään on vielä aikaa. Toki sähkölaskun maksan (280 e) mutta muut jää edelleen rästiin.
Mies laittoi autorahat jonnekin ´jemmaan´.

Normaalissa parisuhteessa voisi varmaan asia järjestyä ihan normaalisti, meillä ei. Kaikki mitä sanon on nalkuttamista. Mies ei koske enää pitkällä tikullakaan. Seksiä oli tässä puoli vuotta kun tein aloitteen. Lopetin senkin tekemisen, kun ei tunnu kiinnostavan.
Meneeköhän tuo autorarahakin toiseen naiseen?
Jonkinlainen ihmeellinen solmu tässä nyt. Toki varmasti rahaa saan,jos tiukka paikka tulee. Mutta enpä ala anella yhtään mitään.....
Toivon vaan että saan veronpalautuksia (yrittäjä joten tieto tulee myöhemmin kuin henkilöasiakkalla). pitäisi tehdä pientä remonttia talossa jne.....
 
"mei"
Meinaatteko? :O
No joo eihän tässä lapsilisään ole pitkä aika. Sen verran mokasin että aloin kittaamaan jo seiniä kun kuvittelin että voitaisi nyt sitä remppaa laitella. Eli maalin joudun ostamaan kyllä. Muut jätän ihan suosiolla sinne veronpauksiin..Tosin sitten on se vauvakin jo talossa mutta ei voi mitään.
 
-9-9-
Tietenkin maksat laskut, jos mies ei niitä suostu maksamaan :O Ja hän maksaa ruuat. Jos ei suostu omia lapsiaan ruokkimaan(!!!), niin itse ainakin tekisin jonkinlaisen liikkeen pois tuosta suhteesta. Kysy vaikka sossusta tai vastaavasta neuvoa tuollaiseen kieroon tilanteeseen.
 
angry
[QUOTE="mei";30234003]Meinaatteko? :O
No joo eihän tässä lapsilisään ole pitkä aika. Sen verran mokasin että aloin kittaamaan jo seiniä kun kuvittelin että voitaisi nyt sitä remppaa laitella. Eli maalin joudun ostamaan kyllä. Muut jätän ihan suosiolla sinne veronpauksiin..Tosin sitten on se vauvakin jo talossa mutta ei voi mitään.[/QUOTE]

Sähkö- ja puhelinlaskut rästissä ja seiniä aletaan kittaamaan ja remonttia tekemään. Voi helvetti teidän kanssanne! :mad:
 
öäöäöäöäöäö
Maalaus voi odottaa, ellet saa joltain tutulta maalia ilmaiseksi. Kysele ihmeessä, monilta jää remonteista yli. Laskut eka, sitten ruokaa vaikka leipäjonosta ja mies vaihtoon, jos ei yhteistä hyvää ymmärrä.
 
vierass
Pihtaako mies rahoja sen vuoksi, että saisitte talouden parempaan kuntoon? Rästilaskut pitää kyllä maksaa, mutta muuten menot on pidettavä kurissa, jotta saatte talouden tasapainoon. Eikö mies osallistu laskujen maksuun, vaikka teillä on n.s. yhteiset rahat?
 
"Mei"
Meillä EI OLE rahapulaa yleensä. Mutta tuon auton takia se tuli! Varaosiin meni useita satasia, samaan aikaan piti ostaa lapsille välikausivaatteet.
KUVITTELIN että helpottaa kun auto on myyty. Jos olisin tämän tiennyt, ei rahoja olisi autoon laitettu alunperinkään!

ilmeisesti meis kuvittelee ostavansa jossain vaiheessa jonkun toisen auton tällä rahalla. En tiedä.

Miestä ei kiinnosta yhtään miltä tämä asunto näyttää. Halusi tämän vain sen takia että tässä on iso autotalli.
Pelaamiseen rahat tukin menevät, jonnekin vaan piilotti ne. Jotenkin vitu¤aa tuo asenne! Meis tuntuu oikein odottavan että pyydän rahaa.
 
Nooh
[QUOTE="Mei";30234621]Meillä EI OLE rahapulaa yleensä. Mutta tuon auton takia se tuli! Varaosiin meni useita satasia, samaan aikaan piti ostaa lapsille välikausivaatteet.
KUVITTELIN että helpottaa kun auto on myyty. Jos olisin tämän tiennyt, ei rahoja olisi autoon laitettu alunperinkään!

ilmeisesti meis kuvittelee ostavansa jossain vaiheessa jonkun toisen auton tällä rahalla. En tiedä.

Miestä ei kiinnosta yhtään miltä tämä asunto näyttää. Halusi tämän vain sen takia että tässä on iso autotalli.
Pelaamiseen rahat tukin menevät, jonnekin vaan piilotti ne. Jotenkin vitu¤aa tuo asenne! Meis tuntuu oikein odottavan että pyydän rahaa.[/QUOTE]


Ei sinun tarvitse mieheltä rahaa pyytää. Annat laskunipun miehelle ja sanot, että hoitaa ne autosta saamillaan "yhteisillä" rahoilla. Sinä hoidat kauppalaskut.
 
pokkura
Niinpä. Ojennat vaan laskut ja sanot että maksas noi niillä autorahoilla. Ihan yhtä pokkana vaan kun sekin yrittää suo vedättää, sillä erotuksella, että sinä et mitään ole edes vedättämässä. Älä ole huomaavinasikaan mitään vastanurinoita, ja jos oikein pistää hanttiin esität pöllämystynyttä, ja kysyt missäs ne yhteiset rahat sitten oikein on? :O
 
kjvfvvfjjk
Maksa laskut!
Täälläpäin ainakin maksetaan kaikki rästilaskut heti pois jos on tullut. Ne ovat niin ärsyttävän hiertäviä jos jää! Kun ne maksaa pois, niin tulee huojentuneempi olo ja ruokaa saa tehtyä vähälläkin rahalla. Lapsia ei meillä kyllä ole, mutta talouden pyörittämistä on hyvä harjoitella vakaaksi ja vankaksi, että niitä lapsia on hankkiakseen.
Mutta pointtini on se, että laskut ensiksi! Itse ainakin sitten sanon miehelle, että rahat menivät laskuihin, niin hän jättää kyllä käteistä minulle tai käy itse kaupassa jos kerkii. En ymmärrä miksi hän pihtaa niitä. Kysy onko hänellä peliongelma tai kaipaako hän jotain itsenäisyyttä eli tuhlaa rahaa omaan aikaan.
 
"mei"
Auto ostettiin talousrahoista, eli on yhteinen. Toki mies sen laittoi kuntoon!

Loppujen lopuksi ongelma ei edes ole tuo rahojen pihtaus vaan se,että tunnen itseni ihan arvottomaksi. Alkaa tuntua siltä että mies ei enää halua tässä suhteessa olla.
Ei seksiä, ei hellyyttä, ei juttelua vauvasta. Mies ohittaa mielipiteeni täysin (enkä siis tosiaan ole mikään hissukka!). Jotain tässä on nyt takana.
 
grm
Tietenkin maksat laskut, jos mies ei niitä suostu maksamaan :O Ja hän maksaa ruuat. Jos ei suostu omia lapsiaan ruokkimaan(!!!), niin itse ainakin tekisin jonkinlaisen liikkeen pois tuosta suhteesta. Kysy vaikka sossusta tai vastaavasta neuvoa tuollaiseen kieroon tilanteeseen.
Mahtava kommentti taas. "Jätä mies ja mene sossuun."

Ap, jospa mies yrittää panna rahaa säästöön nyt, kun teillä katraskin kasvaa? Laskujen rästiin jättäminen on kyllä järjetöntä. Mutjoo, "pakota" ostamaan ruuat. Vatsan kautta jne. vois toimia tässäkin tilanteessa :)
 

Yhteistyössä