Tripp Trapp-tuntijoiden apua kaipaan

Olen hankkimassa käytettynä syöttötuolia vauvalle. Likka nyt vasta 3 kuukautta, joten jonkun verran aikaa vielä etsiä sopivaa..
Kysymys koskee siis tätä uutta ja vanhaa tuotantoa, babysettiä ja niiden yhteensopivuutta.
Eli onko näin että 2002 vuonna kulkee raja uuden ja vanhan tuotannon suhteen tuoleissa?
Onko babysetit (se muovinen) aina uutta tuotantoa?
Löysin syöttötuolin jossa ei ole puista turvakaarta mukana. Onko nyt siis vaan tarkistettava että tuoli on vm 2002 tai uudempi, että siihen muovinen babyset menee?
 
Cii
Ostin tripp trapin käytettynä ja oli vanhempaa mallia. Myyjä ei asiaa tiennyt ja epäili olevan juuri siltä vuodelta jolloin muovinen vauvasetti tuli. Niinpä ostin muovisen vauvasetin mutta se jäi muutamasta millistä kiinni ettei sopinut. Olin mukamas mittailut vielä kaverin uudempaa tripp trappia ja omaani tarkasti ja tullut siihen tulikseen, että ovat saman kokoisia Onneksi löysin tori.fi pelkän puukaaren ja sen nahkaremmin niin ei mennyt koko tuoli hukkaan. Mutta niissä uusissa ja vanhoissa tuoleissa ei tosiaan taida olla kuin muutaman mm kokoero mikä ratkaisee käykö muovisetti vai puukaari. Sitä muovisettiä ei saanut edes hampaat irvessä paikoilleen meidän tuoliin :)
 
"kuikelo"
Se vanhamalli, jossa puukaari + nauha on ehdottomasti parempi. Sen muovisen uuden saa asennettua vain istuin ylimmälle tasolle ja meillä pulska vauva, jolle se on liian ylhäällä ja ilman kaarta tietty ei voi vielä käyttää. Ja kyllähän moni taaperokin tarvisi vielä sitä kaarta turvaksi.. Eli tripptrappilla ei kyllä tuo uudistus osunut nyt kohdalleen mielestäni..
 

Yhteistyössä