Kokemusta pystymallisesta digitaalipianosta?

  • Viestiketjun aloittaja Oma iloksi soittelee
  • Ensimmäinen viesti
Oma iloksi soittelee
Meillä on alettu harrastaa pianolla soittamista. Kerrostalossa asuvina emme tohdi hankkia sellaista oikeaa pystymallista pianoa, joten päädyimme miettimään digitaalista pianoa. Siis sellainen joka olisi samannäköinen kuin oikea akustinen piano. Sopii kivasti vaikka olohuoneen aitiopaikkaan.
Onko teillä muilla kokemusta tai suositella minkä merkistä ja mallista pianoa? Hinta budjetti olisi noin 1500e
 
"Kukka"
Ostimme digitaalipianon noin vuosi sitten, koska asumme paritalossa. Entuudestaan meillä oli akustinen piano. Aktiivisia soittajia miellä on useampi ja tarvitsimme riittävän laadukkaan digitaalipianon. Yamaha Clavinova CLP 120 oli valintamme, tori.fi oli ostopaikka ja hinta noin 600 euroa tuoleineen. Yamaha Clavinovista voi varmaankin suositella mitä vain mallia, ja nyrkkisääntönä voi pitää sitä, että verrattaessa esim. 2000-luvun malleja nykymalleihin (samoissa hintaluokissa), eivät pianot ole mitenkään erityisen paljon kehittyneet.

Me siis pärjäämme clavinovallamme oikein hyvin. Mieheni soittaa päivittäin vaativia kappaleita ja tykkää pianosta.
 
"Kukka"
Digitaalipianot - kuten tavallisetkin pianot - ovat pääsääntöisesti melko vähän käytettyjä. Meidän ostamamme digitaalipiano oli ostettaessa erinomaisessa kunnossa. En ole pahemmin kuullut hajonneista digitaalipianoista!

Kun ostaa käytetyn, rahalle saa paremmin vastinetta - usko pois! Kun ostaa mallin, joka on maksanut joskus muinoin juuri tuon 1500 tai enemmänkin, niin ihan varmasti teette hyvät kaupat.

Lähipiiristäni löytyy useampi Yamaha Clavinova ja vuodesta toiseen palvelevat.
 
"Kukka"
Kurkkasin toria: Jyväskylässä näkyy olevan myynnissä clp-230. Tuo malli on n. vuodelta 2006 ja maksanut käsittääkseni luokkaa 1700 euroa. Tuon jos ostatte, niin teette varmasti hyvät kaupat. Vähän vain tinkaatte niin se on siinä :)
 
vierailija
Millainen olisi hyvä sähköpiano 10 vuotiaalle tytölle, joka harrastaa aktiivisesti soittoa? Huonoa ei viitsi ostaa, ettei hyvä harrastus kaadu siihen. Mitä maksaa käytettynä? Kestävätkö?
 

Yhteistyössä