Dubaissa käyneitä? Vinkkejä äiti+10-v pojalle :)

  • Viestiketjun aloittaja kakskannsa
  • Ensimmäinen viesti
kakskannsa
10-v Asperger-poikani on jo pitkään ollut todella kiinnostunut Dubaista ja mm. siellä olevasta mailman korkeimmasta rakennuksesta. Olenkin päättänyt, että ensi vuoden alussa lähden hänen kanssan kahdestaan 3-4 päiväksi Dubaihin. Hotelliksi olen jo katsonut mailman korkeimman hotellin, josta otamme huoneen 35.-52. kerroksen väliltä näköalan vuoksi (tiedän, että poika tykkää katsella kaupunkia ja ihailla isoja rakennuksia ja mahdollisesti näkyviä lentokoneita).

Hinnaksi tulisi reilut 1200 euroa meiltä kahdelta lentoineen. Hotellin lähellä olisi Burj Kalifa kävelymatkan päässä ja samoin Dubai Mall ja siellä se jättimäinen akvaario ja maailman isoin karkkikauppa. Olisiko muita vinkkejä?
 
mä1
Iltaisin on siinä Burj Kalifan ja Dubai Mallin välissä aivan ihanat vesishowt. Puolen tunnin välein tulee uusi kappale. Voit käydä tutustumassa youtubessa näytöksiin. Löydät ne hakusanalla dubai fountains.

Metrolla kandee käydä ajelemassa. Samalla näkee maisemia ja huikeita rakennuksia.

Olemme käyneet pari kertaa Dubaissa perheen kanssa ja jälleen ensi talvena ois suunnitelmissa sinne mennä. Oon todella ihastunut kyseiseen paikkaan.
 
Maamm
Dubaissa on ihanaa. Siistiä ja "rikkaus" näkyy. Wild wadi ja Atlantis hotellin vesipuistot myös kokemisen arvoisia. Samoin biitsille kannattaa mennä jonkin rantahotellin alueelle. Maksatte vain nimellisen summan ja saatte käyttää allasta ja ranta-aluetta. Dubain yhdessä hotellissa on myös shampanjabrunssi joka kokemisen arvoinen lastenkin kanssa. Lapsille kasvomaalausta ja muuta mieletontä, ruokia joka maaimman kolkasta jotka tehdään paikanpäällä ko.maiden kokkien tekemänä. Niin iso että ravintolasta tehty kartta :D jos ottaa holillisen brunssin niin shampanjaa saa juoda niin paljon ku lystää. Mieletön. Ja siis hieno juttu, suomessahan toi olis vain kännisiä täys
 
Käynyt
Dubai
Hiekka-aavikon keskelle rakennettu ostostaivas, jossa voi muun muassa lasketella sisällä lämpimässä ostoskeskuksessa. Muita nähtävyyksiä ei sitten olekaan, jos ei satunnaisia hiekkamyrskyjä lasketa. Ei siis kannata lähteä Dubaihin asti ostoksille ja laskettelemaan
 
Vie ras
Ihana paikka. Hotelli Atlantiksesta löytyy myös akvaario ja vesipuisto Aquaventures. Sinne pääsee siis vaikkei asuisi kyseisessä hotellissa. Ostakaa etukäteen liput Burj Kalifaan.
 

Yhteistyössä