Eli, mitkä ovat hyvät/normaalit viitearvot, kun mittailee sokereita? kun on niin monenlaisia ohjeita esim. siihen, milloin mitataan ja missä menee hyvät arvot..
Eli mä nyt oon mitannu ennen ruokaa, sitten tunnin, ja kahden tunnin päästä syömisestä. eniten askarruttaa, mikä olisi ok. arvo tunnin päästä ruokailusta. (mulla poissuljetaan ras.diab. mahollisuutta, ni siks joutuu nyt mittailla viikon ajan). kun yhden kerran gm oli 9.1 tunnin päästä, olin vähän niinkuin tahallani syönyt vaaleaa leipää jne, että nouseeko se sokeri vai ei oli kyllä jo 1.5h päästä joku 6.jotain, että äkkiä laski siitä.
Kiitos jos joku tietäväinen jaksaa vastata!
Eli mä nyt oon mitannu ennen ruokaa, sitten tunnin, ja kahden tunnin päästä syömisestä. eniten askarruttaa, mikä olisi ok. arvo tunnin päästä ruokailusta. (mulla poissuljetaan ras.diab. mahollisuutta, ni siks joutuu nyt mittailla viikon ajan). kun yhden kerran gm oli 9.1 tunnin päästä, olin vähän niinkuin tahallani syönyt vaaleaa leipää jne, että nouseeko se sokeri vai ei oli kyllä jo 1.5h päästä joku 6.jotain, että äkkiä laski siitä.
Kiitos jos joku tietäväinen jaksaa vastata!