Koiralle purulelu joka kestää

  • Viestiketjun aloittaja koiranomistaja
  • Ensimmäinen viesti
koiranomistaja
Meidän vuodenikäinen narttu on alkanut pureskella kaikkea mahdollista kodin tavaraa aina listoista sukkiin. Ja nyt onkin hakusessa koiralle oma purulelu joka oikeasti kestää. Aikaisemmat lelut on saanut tuhottua alle 5 minuutissa ja tuo on niin hönö ettei sille luita uskalla kauheasti antaa, kun saa palan irti luusta niin joskus yrittää nielaista sen kokonaisena ja ei luutkaa tällä yli 10 minuuttia kestä. Tosin luut jota ollaan koiralle syötetty on ihan markettien valkoisia luita, kun eläintarvikeliike on niin kaukana, että harvoin tulee käytyä.

Eli jos tiedossa on joku verkkokauppa josta saisi KESTÄVÄN koiranlelun ja kunnon luita. Suositukset on enemmän kuin tervetulleita. Koira on rodultaan husky.
 
456
Kongi?
Joskus luin että sinne sisään vois pistää vaikka maksapasteijaa ja sitten pakkaseen. Saa koira sitten touhuta kun yrittää sitä pasteijaa sieltä pois saada :D
Tosin kongejakin on tietty erilaatuisia, toiset menee rikki hetkessä.

Paljonko husky saa liikuntaa? Jos sen kanssa ei liikuta PALJON (siis oikeasti paljon) niin se rikkoo sisällä. Aktiivisempaa rotua saa kai hakemalla hakea...
 
koiranomistaja
Juu mäkin olen kuullut tuosta kongista ja tarkoitus olisi hankkia sellainen ja juurikin laittaa jotai herkkua sisään ja pakastaa.

Koira saa iltaisin kyllä tarpeeksi liikuntaa ja tämä pureskelu ongelma onkin juuri päivisin, kun on tylsistynyt. Koira on niin arka, että lenkit päivänvalossa on melkeinpä mahdottuus vaikka koiraa on rohkaistu ja kehuttu. Paremmin kuitenki nykyään uskaltautuu päivälläkin lenkeille kuin hetki sitte. Lunta kun/jos tulee niin päästään kunnolla vetämistä opettelemaan.
 

Yhteistyössä