Teetkö itse vauvalle soseet? ja tykkääkö vauvasi perunasoseesta...?

  • Viestiketjun aloittaja "Pottu"
  • Ensimmäinen viesti
Hmph
Meillä sylki pienenä perunan pois. Edelleenkään ei suosikki mutta syö. Suvussa paljon perunalle allergisia, joten suosiolla vaan perunan siirtoa myöhemmäksi ja pieninä annoksina ja nuo sekoitukset muihin kuten bataattiin.

Ihan luonnollinen reaktio kyllä ei-niin-makeissa ruuissa, joten väkisin on huono vaihtoehto.

Suomessa on helpompaa kun sietää kuitenkin tuota perunaa jota on joka paikassa.
 
"mmmm"
Kyllä tein kaikki silloin kun oli niin pieni ettei syönyt samaa kuin muu perhe, ja niin aion tehdä myös uudelle tulokkaalle. Bataatti oli myös meillä herkkua, melkein mikä vain upposi jos oli bataattia seassa :) Kyllä niitä kasviksiakin voi sekoittaa, ei aina tartte olla pelkkää bataattia tai parsakaalia jne. Laitat nyt bataatin sekaan vähän perunaa, sitten vähitellen muitakin käyttöön kun tottuu makuun. Ja maistamiskertoja vaaditaan useita per maku ennen kuin lapsi tottuu, joten jos aluksi sylkee niin ei se tarkoita ettei se koskaan maistuisi tai olisi jotenkin tosi pahaa. Samoin lapsen täytyy opetella ruuan käsitteleminen suussa ja nieleminen, se kielellä pois työntäminen ja kakominen tulee aluksi tosi helposti.
 
Vie ras
Veteen tehtyä perunamuusia. Tee edes maitoon niin maistuu varmaan paremmin. Meillä vauva alkoi syömään samaa ruokaa kuin muu perhe, en jaksanut erikseen väsätä mitään soseita.
 

Yhteistyössä