Onko normaalia ettei 8v enää leiki?

  • Viestiketjun aloittaja "Annika77"
  • Ensimmäinen viesti
"Annika77"
Tykkää urheilla, ajaa pyörällä, hyppiä trampalla, ja pelikonsolia pelaa kerran viikossa. Mutta leikkimistä ei ole. Pitääkö huolestua? Mitä asialle voi tehdä? Mitä teidän 8-9v pojat leikkii?
 
vieraas
Enimmäkseen meilläkin poika tekee muuta, mutta välillä innostuu leikkimään esim. legoilla, gogoilla, pikkuautoila tai sotilailla. Kavereiden kanssa leikkii usein nerf-pyssyillä ja hiekkalaatikolla rakentavat kaupunkia.
 
ht
Meidän 8 vuotias leikkii traktoreilla ym. koneilla, nyt kesäaikaan lähinnä ulkona hiekkakasalla, sit jotain pyssy- sota- ja roolileikkejä isonveljen kanssa, sekä majalla leikkivät myös.
 
kiukkus
En osaa sanoa kun pojasta kyse. Mun tuntemat tuon ikäiset tytöt kyllä leikkii vielä täysillä kaikenlaista. Onko poikien leikki enemmän tuommoista liikuntapainotteista vai leikkivätkö mielikuvitus/roolileikkejä kuinka? Ihan mielenkiinnosta kysyn kun ei poikalapsista juuri kokemusta, ne joita tunnen on aika vauhdikkaita.
 
.-vieras
Meiän tokaluokkainen leikkii kavereidensa kanssa muovisotilailla, legoilla, neppisautoilla, rakentavat (pää)majaa, leikkivät rosvoa ja pollaria ja kirkonrottaa...

Pikkuveljien kanssa laskettavat autoja rampista, pukevat naamiaisvaatteita (roolileikit), bleidaavat ja leikkivät dinosauruksilla.

Urheilu on isossa roolissa, pihalla pelataan sählyä, jalista, hypitään trampalla...
 

Yhteistyössä