No, en sitten osaa laihduttaa

  • Viestiketjun aloittaja mitähän vielä...
  • Ensimmäinen viesti
mitähän vielä...
Aloitin kuukausi sitten. Jätin pois kaikki herkut; suklaan, karkit, jäätelön, pizzat, hampurilaiset ja muun sellaisen. Lisäsin vihanneksia aterioihin, ja lopetin jatkuvan napostelun ja otin käyttöön säännölliset ruoka-ajat.

Tänään sitten kävin vaa'assa. Tulos: painoni on noussut 2 kiloa.

Että näin hyvin tää laihdutus sujuu
 
fjfsoi
No jos vedät sitten terveellistä ruokaa sen verran että energiaa tulee enemmän kuin ennen. Laihduttaessa kyllä saattaa välillä tulla takapakkia vaikka tekis kaiken oikein.
 
vierassss
Täällä on kohtalotoveri :(
Punnitsen ja katson tarkkaan mitä syön ja paino nousee tai pysyy samassa laskua ei ole puolessa vuodessa tapahtunu kuin ehkä jollain viikolla 100g

Liikun vähintään tunnin 5 krt/vko
 
"Anne"
Jos ei jaksa laskeskella, niin suosittelen gofatgo:ta. Sori vaan, jos jonkun korvaan särähtää. Itse laskin vuosia kaloreita, repsuilin ja heti kun lopetin niin lihoin parissa viikossa niin että piti taas alkaa laskemaan. Oli Gofatgolla 6viikkoa, pudotin vikat parit kilot ja nyt olen ollut laskematta 1kk eikä paino ole noussut yhtään. Opin sopivat annoskoot terveellistä ruokaa, säännölliset ruokailuajat, juomaan vettä ja sen, että mitä syö päivällä, vaikuttaa siihen repsahtaako illalla vai ei.
 
Klassikko
Elää ns roskaruualla, tapahtuu myös helposti sellainen ilmiö jossa kuvitellaan syötävän paljon mutta todellisuudessa syödään miten sattuu esim vedetään 3 lihistä päivän aikana nakkeineen todellinen kcl määrä alle 1500..
Sitten kun lueskellaan ruokailuohjeita ja aletaan paukuttaa järkevästi 6x päivässä syöden saadaankin helposti yli tuon meneviä kcal määriä-
 
Ilmeisesti siis vedät plussakaloreilla, vaikka laihduttaessa pitäisi juuri päinvastoin?

Herkkujen poisjättö ja "terveellisemmin" syöminen ei automaattisesti tarkoita sitä, että kalorit laskisivat miinukselle.
 

Yhteistyössä