Ihanaa kissaa jäi sittenkin henkiin

Herkesi syömästä ja juomasta. Useamman päivän oli. Eläinlääkäri ei mitään vikaa oikein löytänyt. Toissa yönä sitten oksentaa, matoja siinä oli. Eilen taas eläinlääkärin, anto mato kuurin. Nestettä ruiskulla jonka oksentanut pihalle melkein heti. Iltapäivällä yhtäkkiä alkoi etsimään ruokaa hyvin upposi ja juoman maistuu. Leikkii ja riehuu
 
"kiss"
Kissat voi olla joskus sairastuessaan pitkäänkin syömättä ja juomatta. Kissat ei kuitenkaan nälkään eikä janoon kuole, osaavat väkevöittää virtsan.

Oman kisuni meni apaattiseksi, näytti kuumeiselta. 4 päivään ei syönyt eikä juonut, ei liikkunut, ei reagoinut oikeen mihinkään. Sitten vaan alko piristyä ja eli lopulta 17 vuotiaaksi :)
 
[QUOTE="kiss";30277831]Kissat voi olla joskus sairastuessaan pitkäänkin syömättä ja juomatta. Kissat ei kuitenkaan nälkään eikä janoon kuole, osaavat väkevöittää virtsan.

Oman kisuni meni apaattiseksi, näytti kuumeiselta. 4 päivään ei syönyt eikä juonut, ei liikkunut, ei reagoinut oikeen mihinkään. Sitten vaan alko piristyä ja eli lopulta 17 vuotiaaksi :)[/QUOTE]eläinlääkäri sano, että joskus kun pentu lopettaa syönnin jostain syystä, niin jostain syystä ei ymmärrä enää syödä
 

Yhteistyössä