Laittaisitko 5-vuotiaan nukkumaan eri kerrokseen kuin vanhemmat?

  • Viestiketjun aloittaja "a p"
  • Ensimmäinen viesti
"a p"
Olemme muuttamassa rintamamiestaloon jossa on 1 makkari alakerrassa, 2 huonetta yläkerrassa, mutta toiseen kuljetaan ensimmäisen läpi. Olemme ajatelleet yläkerran "läpikulkuhuoneesta" yhteistä oleskelutilaa, tv:n katseluun, pelailuun tms. koska ajattelemme ettei olisi kivaa nukkua huoneessa jonka läpi kuljetaan. Eli lapsi pitäisi laittaa nukkumaan joko alakerran tai yläkerran makkariin...vai sittenkin siihen jonka läpi kuljetaan? Ei se järjestely kuitenkaan kauaa toimisi niin-kun lapselle tulee ikää, varmasti haluaa oman rauhan omassa huoneessaan.

Mielipiteitä, minne viisivuotiaan huone?
 
Moe
Jos haluaa lelujen olevan suurimmaksi osaksi lapsen huoneessa, niin alakerta paras ratkaisu. Tuskin viihtyy yksin yläkerrassa leikkimässä. Nukkumisen kannalta taas riippuu paljon lapsesta. Pari läheisintä 5-vuotiasta eivät nukkuisi "omassa" kerroksessa, mutta joku toinen voisi tykätäkin.
 
Giu
Me asutaan rivarissa jossa 1 makkari ylhäällä ja 1 alhaalla. Meidän makkari tässä ylhäällä jossa myös keittiö ja olohuone, alhaalle aijotaan laittaa tulevan lapsen makuuhuone jossa nukkuu sitten kun meidän huoneesta siirtyy omaansa nukkumaan. Alhaalla rauhallisempi nukkua, ei toki oleteta että siellä yksinään leikkisi.
Mutta kyllä, laittaisin lapsen eri kerrokseen nukkumaan. Rintamamiestalovaihtoedossa tuon ikäisen ehkä mielummin sinne ylös.
 

Yhteistyössä