Mitä erikoista lemmikkisi syö?

  • Viestiketjun aloittaja Utelias:)
  • Ensimmäinen viesti
Ei varmaan mitään, koska koirat yleisesti ottaenkin syövät ihan kaikkea mahdollista :)

Mutta ehkä sellainen vähän epätyypillinen ruoka, jota koirani popsivat kovasti mielellään, on vastakuoriutuneet tiput. Luultavasti aika moni koira söisi tipuja mielellään, mutta niitä ei kovinkaan yleisesti koirille tarjota.
 
Kolli tykkää välillä syödä samaa aamiaista ku mie, Lidlin mysliä maidolla tai fitness jugurttimuroja maidolla. Tyttökissa taas tykkää maistella ilmakuivattua kinkkua ja juustoa.
Niin ja jahtaavat ötököitä,tappavat ja syövät ne.
Välillä kelpas säilykeherkkusienet poikakissalle.
 
Viimeksi muokattu:
hölmöläisen omistaja
Meillä uppoo raaka sipuli, kurkku, vesimelooni, vispipuuro, ruohosipuli (ihan yletöntä herkkua!!), ranskaperuna..Lista on aika pitkä ja kyseessä kissa, joka sitten tykkää kranttuilla omien ruokiensa kanssa.
Ja noistakaan mitään en ole antamalla antanu vaan saattanu tippuu lattialle tms ni tää yks höhelö hyökänny sen syömää iha onnesta soikeena.
Nii joo!! Ja samainen katti nuoli innoissaan fishersman's friend karkkiaki, kunnes tajus et se on pahaa. :D
 
"katten"
Yksi kissoistamme sekoaa kaikesta sellaisesta, mitä ei itselleenkään usein raaski ostella niin kuin poron sisäfile tai luomutilalta kiikutettua häränpaistia. Siis kaikki sellainen, mikä on laadultaan oikein hyvää, tuoretta ja maukasta. Se hyppää hirveän pitkällä loikalla ruokapöydälle ja on ihan sekaisin niin, että joudun repimään hiki otsalla kaikilla kynsillään pöytään juuttuneen kissan irti. Eikä se aloita yhtäkään aamua ilman emmentalia, joka pitää, huom!, syöttää sille pieni pala kerrallaan.

Olen sanonut kissalle, että sillä on ihan liian hyvä elämä. Meidän kaksi muuta, kujilta pelastettua hylättyä kissaa, arvostavat lämmintä kotia ja tavallisia kissanruokia kiitollisina ja iloisina. VAin tämä prinssimme on saanut syntyä onnelliseen kotiin ja helppoon elämään :D
 
147
Meillä on todella nirso koira. Ruokana on barf-jauhelihaa, mitä se syö aika pitkin hampain. Ceasarit sun muut kalliimmat säilykkeet ovat ihan nounou, ei katsokaan niitä päin. Puhumattakaan nappuloista, oli ne sitten kuinka eläinkaupan rasvaisia superpentuherkkunappuloita :rolleyes:

Mutta pihalla se sitten tonkii maata ja syö kastematoja ihan innoissaan... Ei mitään muita ötököitä, mutta madot on ihan parasta herkkua :D


Aikoinaan minulla oli isompi ja paaaljon ahneempi koira. Ja se söi KAIKKEA mitä se näki että mekin syömme. Kerran kiusasin sitä ja mandariinia syödessä pistin mandariininkuortakin suuhuni. Ja koirahan tietysti teki saman perässä. Hyvin mutrusuisena sitä kuorta pureskeli ja nielaisikin sen! :O Toki siis vain pienen palan, ei varmaan ole edes terveellistä tuollainen kuortensyöminen...
 
"jenni"
Meillä yks kissoista syö kaikki kärpäset, hyttyset ja hämähäkit. Tosin tämä ei ole kovin tavatonta kissoilla kai? Toinen ku huomaa jonkun syövän jogurttia, niin salamana paikalle ja niin lähelle että syöjä itse ei varmasti saa lusikallistakaan ennenku kisullekin tarjotaan. Senkin jälkeen pää purkissa, lusikassa, ihan joka paikassa että varmasti edes sotkee vähän, saahan sitä pöydältäkin syötyä?
 

Yhteistyössä