Tapani Kansa

  • Viestiketjun aloittaja musafani
  • Ensimmäinen viesti
heips!
Tapani Kansa ei ainakaan nykyään ole itsekeskeienen eikä munapää. Oli rittäin symppiksen oloienen ja huomioi hienosti yleisönsä Pavilla kun olin loppukesästä hänen keikallaan. Yleisöä oli paljon paikalla ja tunnelma oli todella hieno. Kyllä Tapsa osaa laulaa ja esiintyä.
 
ehdoton ei känsälle
Tapani Kansan nyt kannattaisi keskittyä enemmän omaan ikäluokkaan ja keskittyä palvelutalojen kuin vahainkotien kiertueisiin :) Varmasti moni sen ikäinen olisi iloinen päivä piristyksestä.
Kai niitä jossakin vielä on vanhuksien päivätanssejakin?
Ei uppoa tuo musiikki edes tähän 45v vanhaan muijaan :D joten ehkä kuulijakunta voisi olla siellä +65v ->
ja he tuskin jaksavat lähteä mihinkään kiertueille.
 
"gimuli"
Tapsa on huippu! Tapsa oli Turussa keikalla pari kuukautta siten ja oli silkkaa rautaa! Tllnen kolmekympinen rockmimmikin sytty niille biiseille ja ennenmuuta sille miten mageesti Tapsa ne esitti.Kova heppu !
 
Monja
Ai kuuntelemaan itsekeskeistä munapäätä, joka kuvittelee olevansa stara? Ei kiitos. Panostan laatuun.
Niin onkohan kaikki aina sitä mitä julkisuudessa ehkä näyttää? Ja voikohan olla niinkin ,että ihminen vuosien myötä myös muuttuu ja ehkä viisastuu.

Tämä ns. munapää ( siis T.Kansa) kun sattui ainakin olemaan ainoa niistä kuudesta artistista joka lähetti kehitysvammaiselle pojalleni vastauksen sähköpostilla kun poikani oli lähettänyt näille ihailemilleen laulajille sähköpostia. Sitä voi monetkin julkkikset olla julkisuudessa miten mielin kielin vaan, mutta pohjimmiltaan olla ihan jotain muuta tai toisinpäin.
Tapani Kansan viesti pojalleni oli ainakin niin ihana, rohkaiseva ja poikaani suuresti ilahduttava ,että Tapanin pisteet nousi silmissäni rajusti. Laulajanahan Tapani Kansa on mitä parhain. Äneensä on niin mahtava, mutta persoonastaan minullakin on ollut ennakkoluuloja jotka kyllä nyt muuttuivat. Tsemppiä Tapsalle !!!
 
että näin
Suomalaiset ovat kansaa jotka päivätolkulla ja viikkokaupalla vollottavat edesmenenneen ulkolaisen näyttelijän perään, mutta unohtavat omat upeat elossa olevat legendansa.

Mitä lahjattomampi laulaja olet sitä enemmän kuulijoita. Siitä osoituksena Nykäsen Matti, Johanna Tukiainen, Tauski Peltonen jne....
 

Yhteistyössä