sienestäjiä paikalla?

  • Viestiketjun aloittaja "sieni"
  • Ensimmäinen viesti
"sieni"
Löysin hyvän suppilovahvero paikan. Suurinosa oli keltaruskeita, muutamat ruskeen harmaita lajiltaan ja varreltaan, ei ollu lötköjä, onko ne menny vanhaksi vai onko ne enää syöntikelpoisia? Vai voiko olla vaan väriero noi suuri ihan muuten vaan?
 
sienineuvoja
Suppilovahveroissa on paljon variaatioita, on ihan mahdollista, että samassa suppispaikassa on erinäköisiä suppiksia. Jos voit laittaa kuvan, niin voin katsoa tarkemmin.
 
"sieni"
Puhelimen kamera sökönä, ulkomuoto ihan samanlainen kuin noilla keltaruskeilla, lakki tummempi ruskeanharmaa, lakin alapinta harmaa, ja jalka harmaanruskea, muuten ihan samannäköinen kuin nuo vaaleammat.
 
"sieni"
Oon googlettanu, mutta kuvissa on just noita vaaleita yksilöitä. Juu, osa oli kosteikkovahveroita mitä löysin. Luin myös sen että värivariaatioita on. Mutta kuvia en löytänyt noista ruskeanharmaan sävyisistä suppiksista.
 
sienineuvoja
Kyllä kuulostaa suppilovahverolta. Olen itsekin noihin ruskeampiin törmännyt aika ajoin. Varmistan vielä, että jalkahan on ontto ja lakissa on se suppismainen reikä.
 

Yhteistyössä