Aurinkokuninkaan puheet lätkästä ja "hiirulaisista"

  • Viestiketjun aloittaja näkökanta
  • Ensimmäinen viesti
näkökanta
Miten voi joku lausua niin ajattelemattomia kommentteja, kun arvostettu Aurinkokungas Tamminen. Lätkässä ei hiirulaiset pärjää ja yhtään homoa pelaajaa en ole tavannut. Hienoa Tami, nyt ne homot pelaajat vihdoin uskaltaa tullaa kaapista. Jos on ihan fakta, että kaikki naispuoliset lätkän, säbän tai futiksen pelaajat eivät ole lesboja niin yhtä faktaa pitäisi olla, että miehisissä lätkän palaajissa on homoja. Väite, ettei ole on ihan tyhmä, kun väite siitä, että yksikään naispuolinen tanssija tai voimistelija ei ole lesbo. Tanssi ja voimistelu kun on hyvin naisellisia lajeja..
Eli eiköhän nämä "Tamit" voisi uskoa, että vähemmistöjen edustajia on kaikissa ammateissa ja harrastuksissa ja näiden sammakoiden sijaan koittaa rohkaista jokaista olemaan oma itsensä. Ja kyllä, tiedän homomiehiä jotka ovat hyvin miehekkäitä, naisiakin miellyttäviä eikä tamin homotutka piippaisi ollenkaan, jos he olisivat lätkän pelaajia. Ja mistäs tami tietää' vaikka olisivatkin... Ei niissä piirreissä taida homoudesta julkisesti huudella.

Aloituksen pointti oli se, että rohkaistaan me lapsiamme olemaan ihan sitä, mitä he ovat ja tuetaan jokaista omassa elämässään ja harrastuksessaan, tehdään siis tulevaisuuden aikuille asioista hiukan helpompia.
 

Yhteistyössä