Maiset luistimet 6v tytölle...?

  • Viestiketjun aloittaja apua tarvii
  • Ensimmäinen viesti
apua tarvii
Tyttö on nyt 6v ja luistelee vielä aika huterasti. Vanhat luistimet on jäänyt pieneksi ja nyt tarvis uusia hommata. Vanhat oli sellaiset "harjoitusluistimet". Nyt kysynkin kannaattaako edelleen pitäytyä sellaisessa mallissa vai ihan kaunoluistimet? Minkälaisilla teillä on tytöt opetellut luistelemaan? Vai hokkarit? Mulle tuo luistelumaailma on ihan vieras.

Toissa talvena (4v) tyttö luisteli ihan kohtalaisesti, mut viime talvena kaatui kerran vähän pahemmin ja siitä jäi hirveä kammo luisteluun. Nyt haluaisin hänelle sellaiset luistimet joilla on hyvä opetella, eikä harjoittelun hankaluus johtuisi ainakaan välineistä.

t. äiti joka vihasi koulussa luistelua, eikä ole yli 20vuoteen luistellut
 
kaksois-lutz
Ei mitään "harjoitusluistimia" enää. Oikeat taitoluistimet tai hokkait, jos tyttö sellaiset haluaa. Riippuu vähän siitä, millaista luistelua haluaa oikein oppia. Käytettyjä on muuten paljon halvalla tarjolla, kun luistimet jäävät äkkiä pieniksi.

Ja hommaa itsellesi samalla. niin pääset tyttöä paremmin opettamaan.
 
tunkeilija
Anteeksi että tungen samaan ketjuun mutta mimmoset on harjoitusluistimet? Meillä on luisteltu ekan kerran ihan tavallisen näköisillä hokkareilla, tosi pienikokoisilla vaan. Pitäskö mun jotkut harjoitusluistimet hankkia? Kuopus 2,5v.
 
halipupu harmaana
Varren kannattaa olla tarpeeksi tukeva ja nilkan myös, niin että lapsen jalka pysyy suorassa ja terällä eikä se lenkkaa sivulle. Muulla ei ole niin väliä, kasvunvaraa ei saisi olla.
 

Yhteistyössä