Alkoholi ja imetys!

  • Viestiketjun aloittaja vierasm
  • Ensimmäinen viesti
vierasm
Ekaa kertaa lähdössä ulos lapsen syntymän jälkeen ja olisin kiitollinen jos joku osaisi sanoa motako viinilasillista uskallan juoda illan aikana?
Olisin viihtellä noin 20-02, ei ole tarkoitus vetää päätä niin täyteen kun mahdollista mutta en meinaa kuivin suinkaan olla..
 
"fakta"
Alkoholi maidossa ei ole ollenkaan ongelma, ellei vauva ole vastasyntynyt ja ellet vedä 3 promillen perseitä. Ongelma on se että humalaisena ei ole ollenkaan viisasta hoitaa vauvaa. :( Eikä myöskään nukkua syvää humalaisen unta jos vauva on yöllä vailla hoitoa/imeytystä. :(
 
vierasm
Jep. Vauva on jo taapero ja hänellä on hoitaja äidin ekan reissun ajan. Siitä ei huolta. Tiedän vaan, että tissitakianen haluaa heti maitoa minut havaittuaan ja mietinkin paljonko uskallan ottaa, monelta pitää ottaa vika ja monelta sit uskallan imettää?
 
"fakta"
Maidossa on alkoholia yhtä paljon kun veressäsi. Jos olet 2 promillen humalassa, maidossa on 2 promillea alkoholia (Ei siis prosenttia). Näin pienellä määrällä ei ole mitään merkitystä. Todennäköisesti yskänlääkkeesta saisi enemmän. Ei sillä että kannustaisin ketään juopottelemaan.
 
Tyhmää...
Rn ymmärrä miks pitää juoda ja imettää. Antakaa korviketta jos sinne baariin on pakko lähteä vaikka pieni vauva tarvii sua... Miten se oli, niin joo eli miks hankkia lapsia jos niistä ei huolehdi? Ja miks siel baaris on pakko juoda?? Jos olet huolissas niin älä juo mitään!
 
vieras...
Imettää voit heti kun olet muutenkin lapsenhoitokuntoinen, annosmäärä on yksilöllinen. Minä voisin luullakseni juoda 3-4 annosta tuossa ajassa ja hoitaa ja imettää taaperoa yöllä, mutta vieressä ei sovi nukkua.

Imetätkö siis yöllä? Vai vasta aamulla? Ajattelin, että onko iloa jos jäät sohvalle nukkumaan tjsp etkä menekään sinne näköpiiriin heti kotiuduttuasi?

Pidä hauskaa!
 
niinpä, jos lapsi on jo nukkumassa kun kotiudut, niin elä mene edes samaan huoneeseen, ettei hän "haista" sinua ja herää vaatimaan maitoa. tässä nyt herää kysymys, kuinka vanha lapsi on? jos on jo yli 1v, niin ei kai se tartte yöllä maitoa lainkaan ja yhen aamuimetyksenkin voi varmaan skipata? että perseet vaa olalle ja piät hauskaa, oot ollu kiitettävän kauan kotona, jos lapsi on jo taapero :) (nykyäänhän moni lähtee jo aikaisemmin eka kertaa viihteelle, eikä siis siinäkään mitään pahaa ole, mikäli vauvalle kelpaa korvike)
 

Yhteistyössä