Minishortsit ei paljoa lämmitä

  • Viestiketjun aloittaja kritisoiva nainen
  • Ensimmäinen viesti
kritisoiva nainen
Miten nuo nuoret tytötkin vielä tänään pörräsi skoottereillaan minishortsit ja topit päällä. Minusta oli jo viileätä vaikka aurinko paistoi ihan täydellä. Niillähän on jo vaarassa saada kaikki alapääntaudit ja muut.
 
Antaa jokaisen pukeutua niin kuin haluaa. Nauratti keväällä, kun oli 20 astetta lämmintä, mulla shortsit ja t-paita. Oli huhtikuun loppua. Jollain oli sitten talvitakki, pipo ja hanskatkin vielä. Ja se silmäys jonka minuun loi oli jotain kummallista. Hän ilmeisesti pukeutua ajatuksella, että on vasta huhtikuu, ja itse ajatuksella että on lämmin ja tarkenee vähemmällä vaatteensa
 
llkjh
Meillä oli tänään pipot, sormikkaat, ulkohousut ja takit päällä kun tuolla liikuttiin ja liikaa oli. Tää pukeutuminen sen vuoksi, että lapsilla oli luistelukoulu jäähallilla ja siellä tunnetusti on viileä.
 
sanon vaan
No hemmetti. Nyt on jo kylmä vaikka etelärannikolla ollaankin. Paljassäärisiä näkyy a asteet sentään alle parinkympin. Oma mieskin ei vapaa-ajallaan muihin vetimiin vielä usko kuin shortseisihin. Minusta jo vanha ukko. Kolmekymmentä ja kaks.
 

Yhteistyössä