Vinkkejää herkkukoriin

  • Viestiketjun aloittaja "sutu"
  • Ensimmäinen viesti
"emppu"
Itse kävin kerran ostamassa Stockmannin herkkutiskiltä ihania pikkuherkkuja (en yhtään muista mitä oli, tapas-tyylistä kuitenkin), patonkia ja juustoja. Tykättiin molemmat kovasti. Säilyy minibaarissa sen hetken mitä joutui odottamaan, kylmäkalleja voi tietenkin ottaa myös mukaan.
 
noup
Sushia!(jos ei siis joudu lämpimässä olemaan) Tai just juustoja ja patonkia/hedelmää/suolakeksejä. Juustoista muutamaa, esim.Tuhkaraitaa, sinihometta, valkohometta, goudaa ja vaikka vuohenmaidosta jtn. Suklaata kans vähän..
 
nnn..
Joo, katso sitten ettei henkilökunta näe näitä. Esim huoneeseennjätetty tyhjä shampanjapullo käräyttää teidät, ja teiltä voidaan veloittaa talon mukainen pullonhinta.
Hotelleihin ei saa tuoda omia "eväitä".
 

Yhteistyössä