Mitäs teillä syödään tänään?

  • Viestiketjun aloittaja Liekkiö
  • Ensimmäinen viesti
"Hanna"
Tänään kun näyttäis olevan tämmönen tuulinen ja sateinen ilma, niin kaivan valurautapatani kaapin perukoilta.. Pataan heittelen possua, lanttua, porkkanaa, sipulia, omenaa ja perunaa, loraus vettä ja pari maustepippuria, suolaa.
 
  • Tykkää
Reactions: päätön
moekoe harmaana
Meillä on tänään viikonlopun jämiä. Eli kanaa, kasviksia ja riisiä, spagettia ja kastiketta ja sit löytyy vielä uunilohta ja bataatti-perunamuusia. Huomenna olis edessä sit taas kokkausta, mitä, sitä en tiedä.
 
Lounaaksi jauhelihapihvejä ja jotain siihen kylkeen, päivälliseksi sitten lihapataa.
 
Viimeksi muokattu:
Täällä tänään ihan perus hernesoppaa. Herneet oon laittanu tietty eilen jo likoon. Sit huomenna teen kebabkiusausta ja keskiviikkona ois tarkotus laittaa kastiketta seistä ja kermasta ja keitetyt potut sen kanssa, salaatit tietenkin joka päivä lisukkeena tai porkkanaraastetta tms. mikä nyt sattuu miellyttämään =) Sen pidemmälle ei oo viel mietittynä.
 
"cukkis"
Jesh kerrankin tiiän mitä syödään. Tänään on lohilaatikkoa. Lohta ja perunaa. Lohikiusaus. voi olla että riittää huomiseksikin. Siiten teen riisikanavuoan. Ja loppuviikoksi voisi tehdä kalakeiton.
 
Liekkiö
Tein lounaaksi sitten salaatin ja höyrytin kuhaa seuraksi.
Päivälliseksi paistan maksapihvit ja perunamuusia, paahdetut juurekset.

Loppuviikkokin on jo sunnuntainhin selvillä. :D
 
vieraskin.
Pullaa leivoskelen välipalaksi lapsille, kun tulevat koulusta klo 15. Sitten sen jälkeen paistan possunfileepihvit pannulla mausteineen ja nakkaan uunivuokaan ruokakerman kanssa. Perunat lisukkeeksi.
 

Yhteistyössä